DOLLAR THRIFTY London Repülőtér Gatwick

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

DOLLAR THRIFTY London Repülőtér Gatwick

Legjobb autókölcsönző helyek itt: London Repülőtér Gatwick (LGW), Egyesült Királyság. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

DOLLAR THRIFTY London Repülőtér Gatwick

DOLLAR THRIFTY bérlés London Repülőtér Gatwick

DOLLAR THRIFTY in London Repülőtér Gatwick
DOLLAR THRIFTY
DOLLAR THRIFTY
5.9
/10
Közepes
6.1
/10
Teljes ár-érték arány
8
/10
Tisztaság
5.9
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
3.3
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
6
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
2000+ felhasználó véleménye alapján

London Repülőtér Gatwick autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A London Repülőtér Gatwick-i Dollar-Thrifty autókölcsönzőt 2000+ ügyfelünk értékelte 5.9/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a London Repülőtér Gatwick-i Dollar-Thrifty autókölcsönzőnél a Hyundai i10 of Mini osztály. Az ára mindössze 22,46 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Egyesült Királyság általában Ferdehátú kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó az Dollar-Thrifty-tól in London Repülőtér Gatwick a Ford Focus 44,91 USD-ért naponta.

  Az National egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik London Repülőtér Gatwick, amelynek átlaga 9/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az National-tól a Chevrolet Spark az Mini kategóriából, amely 58,94 USD / nap.

  Az Egyesült Királyság-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az National London Repülőtér Gatwick-ban kezdő áraival a Ford Focus már 104,20 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb Ferdehátú car kategóriájú autó Easirent Low Cost Car Rental-tól van ( 5.2/10-en 10000+-re értékelték), Amely nem más mint a Ford Focus, melynek ára 31,73 USD /nap.

  Ferdehátú kategóriában, a legnépszerűbb model a Ford Focus. Az ára napi 15,26 USD -tól kezdődik az Green-Motion-tól, melynek átlag értékelése 5.5/10, 10000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés London Repülőtér Gatwick-ban a Hyundai i10 az Green-Motion-tól. Az ára csak napi 14,16 USD. Az Green-Motion-t 10000+ ügyfél értékelte, átlagosan 5.5/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: DOLLAR THRIFTY itt: London Repülőtér Gatwick

DOLLAR THRIFTY
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Dollar-Thrifty
Cím: Courtyard by Marriott London Gatwick Hotel, Buckingham Gate, Gatwick, RH6 0NT
Telefon: +44 1494292310
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Ingyenes reptéri transzfer — Az autókölcsönző cég ingyenes transzfert biztosít az autó átvételi helyére, amely a terminál közelében található.
Értékelés: 5.9/10, amely Közepes

DOLLAR THRIFTY autókölcsönzési helyek London Repülőtér Gatwick közelében

DOLLAR THRIFTY autókölcsönző helyek a repülőterek körül

DOLLAR THRIFTY autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés London Repülőtér Gatwick közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

 • Hove 36.61 km / 22.75 mi
 • London 38.92 km / 24.19 mi

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: London Repülőtér Gatwick. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: DOLLAR THRIFTY