PRACTICAL CAR AND VAN London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

4
okt
sze
2023
10
00
11
okt
sze
2023
10
00
 Autókölcsönzés

PRACTICAL CAR AND VAN London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Legjobb autókölcsönző helyek London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál (LHR), Egyesült Királyság. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

PRACTICAL CAR AND VAN London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

PRACTICAL CAR AND VAN bérlés PRACTICAL CAR AND VAN London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál-i Practical-Car-And-Van autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál-i Practical-Car-And-Van autókölcsönzőnél a Opel Combo Van of Furgon osztály. Az ára mindössze 49,83 USD naponta.

  Az International Supplier egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál, amelynek átlaga 9.2/10, 2000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az International Supplier-tól a Opel Corsa az Gazdaságos kategóriából, amely 32,84 USD / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál a Ferdehátú, az International Supplier kezdő áraival a 36,17 USD már Peugeot 308-tól elérhető.

  Az Egyesült Királyság-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Közepes, az International Supplier London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál-ban kezdő áraival a Skoda Octavia már 54,46 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál-ban az SIXT Rent A Car-tól van (2000+-en 8.1/10-re értékelték), amely nem más mint a Citroen C4 Cactus, melynek ára 29,73 USD/nap.

  A legolcsóbb Közepes car kategóriájú autó szintén SIXT Rent A Car-tól van. Amely nem más mint a Skoda Octavia, melynek ára 37,87 USD /nap.

  Az Hertz Car Hire a leghíresebb autókölcsönző cég az Egyesült Királyság-ban (az átlagos értékelése 7.2/10, 10000+ értékelés alapján). A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál-ban a Opel Astra, amely már 22,37 USD-tól elérhető.

  Közepes kategóriában, a legnépszerűbb model a Skoda Octavia. Az ára napi 28,21 USD -tól kezdődik az Hertz Car Hire-tól, melynek átlag értékelése 7.2/10, 10000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál-ban a Fiat 500 az Keddy-By-Europcar-tól. Az ára csak napi 16,91 USD. Az Keddy-By-Europcar-t 5000+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.3/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Népszerű autócsoportok

Cheapest cars in London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Cheapest cars
Opel Combo Van Teherszállító kisbusz
practical-car-and-van
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Opel Combo Van
2 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
49,83 USD /day
Ford Transit SWB Van Teherszállító kisbusz
practical-car-and-van
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Ford Transit SWB Van
3 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
69,05 USD /day
Ford Transit LWB High Roof Teherszállító kisbusz
practical-car-and-van
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Ford Transit LWB High Roof
3 Places | 0 Bags
Airport fee
81,86 USD /day

Cargo van rental at London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

Cargo van
Opel Combo Van Teherszállító kisbusz
practical-car-and-van
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Opel Combo Van
2 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
49,83 USD /day
Ford Transit SWB Van Teherszállító kisbusz
practical-car-and-van
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Ford Transit SWB Van
3 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
69,05 USD /day
Ford Transit LWB High Roof Teherszállító kisbusz
practical-car-and-van
Car rental London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál Ford Transit LWB High Roof
3 Places | 0 Bags
Airport fee
81,86 USD /day

Információk a következőről: PRACTICAL CAR AND VAN itt: PRACTICAL CAR AND VAN London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál

PRACTICAL CAR AND VAN
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Practical-Car-And-Van
Cím: Practical Car & Van Rental, 109, HOUNSLOW, UB3 5EY , Middlesex
Telefon: 0044 208 759 6974
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Meet and Greet — Az autókölcsönző cég képviselője várni fogja Önt a repülőtéren, és elviszi az autó átvételi helyére.

PRACTICAL CAR AND VAN autókölcsönzési helyek PRACTICAL CAR AND VAN London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál közelében

PRACTICAL CAR AND VAN autókölcsönző helyek a repülőterek körül

PRACTICAL CAR AND VAN autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés PRACTICAL CAR AND VAN London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: PRACTICAL CAR AND VAN London Repülőtér Heathrow 5-ös Terminál. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: PRACTICAL CAR AND VAN