PRACTICAL CAR AND VAN Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5

4
loka
ti
2023
10
00
11
loka
ti
2023
10
00
BOCUBO autonvuokraus

PRACTICAL CAR AND VAN Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5

Paras vuokra-auto Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 (LHR), Yhdistynyt kuningaskunta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

PRACTICAL CAR AND VAN Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5

Pakettiauton PRACTICAL CAR AND VAN PRACTICAL CAR AND VAN Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5

Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Practical-Car-And-Van -autovuokraamoita kohteessa Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Practical-Car-And-Van -vuokraamolta kohteessa Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 oli Opel Combo Van Vuokraus -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 49,83 $ päivässä.

  International Supplier -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 keskimääräisellä arvosanalla 9.2/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo International Supplier on Opel Corsa Säästö -luokasta 32,84 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5ssa on Pienikokoinen , jonka hinta International Supplier -vuokraamoilta maksaa alkaen 36,17 $ päivä Peugeot 308lla.

  Yhdistynyt kuningaskunta:n suosituimman vuokrausluokan, Keskikokoinen -luokan, halvin auto International Supplier -vuokraamoilta kohteessa Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 on Skoda Octavia, hinnalla 54,46 $/päivä

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto kohteessa Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 SIXT Rent A Car -vuokraamoilta (8.1/10 arvosana 2000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Citroen C4 Cactus hintaan 29,73 $/päivä.

  Halvin Keskikokoinen -luokan auto samalta vuokraamolta: SIXT Rent A Car Auto on Skoda Octavia, hintaan 37,87 $/päivä.

  Yhdistynyt kuningaskunta :n, suosituin vuokraamo on Hertz Car Hire (keskimääräinen arvosana 7.2/10 10000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Pienikokoinen -luokan auto kohteessa Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 on Opel Astra , , alkaen 22,37 $ /päivä.

  Keskikokoinen -luokassa suosituin malli on Skoda Octavia. Sen hinta on alkaen 28,21 $/päivä Hertz Car Hire -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.2/10, 10000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 on Fiat 500 Keddy-By-Europcar -vuokraamolta. Sen hinta on vain 16,91 $/päivä. Keddy-By-Europcar -vuokraamon arvosteli 5000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.3/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Suosittuja autoryhmiä

Cheapest cars in Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5

Cheapest cars
Opel Combo Van Kuormapakettiauto
practical-car-and-van
Car rental Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 Opel Combo Van
2 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
49,83 $ /day
Ford Transit SWB Van Kuormapakettiauto
practical-car-and-van
Car rental Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 Ford Transit SWB Van
3 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
69,05 $ /day
Ford Transit LWB High Roof Kuormapakettiauto
practical-car-and-van
Car rental Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 Ford Transit LWB High Roof
3 Places | 0 Bags
Airport fee
81,86 $ /day

Cargo van rental at Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5

Cargo van
Opel Combo Van Kuormapakettiauto
practical-car-and-van
Car rental Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 Opel Combo Van
2 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
49,83 $ /day
Ford Transit SWB Van Kuormapakettiauto
practical-car-and-van
Car rental Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 Ford Transit SWB Van
3 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
69,05 $ /day
Ford Transit LWB High Roof Kuormapakettiauto
practical-car-and-van
Car rental Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5 Ford Transit LWB High Roof
3 Places | 0 Bags
Airport fee
81,86 $ /day

Tietoa PRACTICAL CAR AND VAN -autoista kohteessa PRACTICAL CAR AND VAN Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5

PRACTICAL CAR AND VAN
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Practical-Car-And-Van
Osoite: Practical Car & Van Rental, 109, HOUNSLOW, UB3 5EY , Middlesex
Puhelinnumero: 0044 208 759 6974
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.

PRACTICAL CAR AND VAN-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia PRACTICAL CAR AND VAN Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5

PRACTICAL CAR AND VAN-autovuokraus lentokentiltä

PRACTICAL CAR AND VAN-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia PRACTICAL CAR AND VAN Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta PRACTICAL CAR AND VAN Lontoo Lentoasema Heathrow Terminaali 5. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä PRACTICAL CAR AND VAN