PRACTICAL CAR AND VAN Londra Aeroport Heathrow Terminal 5

4
oct.
Mie
2023
10
00
11
oct.
Mie
2023
10
00
 închirieri de mașini

PRACTICAL CAR AND VAN Londra Aeroport Heathrow Terminal 5

Best rental cars in Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 (LHR), Marea Britanie. No hidden charges. Free cancellation

PRACTICAL CAR AND VAN Londra Aeroport Heathrow Terminal 5

Închiriere PRACTICAL CAR AND VAN PRACTICAL CAR AND VAN Londra Aeroport Heathrow Terminal 5

Sfaturi pentru închirieri în Londra Aeroport Heathrow Terminal 5

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Practical-Car-And-Van în Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 au recenzii de la peste + de clienți cu un rating de 0/10. Cea mai ieftină mașină de la Practical-Car-And-Van în Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 este Opel Combo Van din categoria Microbuz. Prețul este de doar 49,83 USD per zi.

  International Supplier este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 9.2/10, în urma a peste 2000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la International Supplier este Opel Corsa din clasa Economy pentru 32,84 USD per zi.

  Cea mai populară clasă închiriată în Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 prin International Supplier este Compact, pornind de la 36,17 USD per zi pentru Peugeot 308.

  Compania de închirieri din SUA Marea Britanie, International Supplier, oferă în Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 închirieri pe cea mai populară clasă, Intermediar, cu Skoda Octavia la doar 54,46 USD per zi.

  Cel mai ieftin Compact în Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 oferit de SIXT Rent A Car (cu scorul de 8.1/10 din 2000+ de păreri), și cea mai accesibilă din clasa sa este Citroen C4 Cactus, la 29,73 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină Intermediar car este prezentată de același furnizor, SIXT Rent A Car. Mașina este o Skoda Octavia, la 37,87 USD per zi.

  Cel mai popular furnizor din Marea Britanie este Alamo Hertz Car Hire (scor mediu de 7.2/10 din 10000+ de recenzii). Cea mai ieftină mașină Compact în Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 este Opel Astra, cu prețuri începând de la 22,37 USD pe zi.

  Printre Intermediar-uri, cel mai popular model este Skoda Octavia. Prețul începe de la 28,21 USD per zi la Hertz Car Hire, al cărei rating este de 7.2/10, bazat pe peste 10000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 este Fiat 500 oferită de Keddy-By-Europcar. Prețul acesteia este de doar 16,91 USD pe zi. Keddy-By-Europcar are peste 5000+ de recenzii cu un rating de 7.3/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Grupuri populare de mașini

Cheapest cars in Londra Aeroport Heathrow Terminal 5

Cheapest cars
Opel Combo Van Mașină transport marfă
practical-car-and-van
Car rental Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 Opel Combo Van
2 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
49,83 USD /day
Ford Transit SWB Van Mașină transport marfă
practical-car-and-van
Car rental Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 Ford Transit SWB Van
3 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
69,05 USD /day
Ford Transit LWB High Roof Mașină transport marfă
practical-car-and-van
Car rental Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 Ford Transit LWB High Roof
3 Places | 0 Bags
Airport fee
81,86 USD /day

Cargo van rental at Londra Aeroport Heathrow Terminal 5

Cargo van
Opel Combo Van Mașină transport marfă
practical-car-and-van
Car rental Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 Opel Combo Van
2 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
49,83 USD /day
Ford Transit SWB Van Mașină transport marfă
practical-car-and-van
Car rental Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 Ford Transit SWB Van
3 Places | 0 Bags
Air Conditioning
Airport fee
69,05 USD /day
Ford Transit LWB High Roof Mașină transport marfă
practical-car-and-van
Car rental Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 Ford Transit LWB High Roof
3 Places | 0 Bags
Airport fee
81,86 USD /day

Informații despre PRACTICAL CAR AND VAN în PRACTICAL CAR AND VAN Londra Aeroport Heathrow Terminal 5

PRACTICAL CAR AND VAN
Info & Contacte
Numele companiei: Practical-Car-And-Van
Adresa: Practical Car & Van Rental, 109, HOUNSLOW, UB3 5EY , Middlesex
Numărul de telefon: 0044 208 759 6974
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: „Meet and greet” (Întâlnire şi salut) — Un reprezentant al firmei de închirieri de maşini vă va întâmpina la aeroport şi vă va conduce la locaţia de preluare a maşinii.

Locații închirieri PRACTICAL CAR AND VAN lângă PRACTICAL CAR AND VAN Londra Aeroport Heathrow Terminal 5

Inchirieri auto PRACTICAL CAR AND VAN în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto PRACTICAL CAR AND VAN în orașe apropiate

Închirieri lângă PRACTICAL CAR AND VAN Londra Aeroport Heathrow Terminal 5

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în gări

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în PRACTICAL CAR AND VAN Londra Aeroport Heathrow Terminal 5 Prețuri ieftine de închiriat de la PRACTICAL CAR AND VAN