EUROPCAR Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

EUROPCAR Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport (PDP), Uruguay. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

EUROPCAR Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport

EUROPCAR bérlés Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport

Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport-i Europcar autókölcsönzőt + ügyfelünk értékelte 0/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport-i Europcar autókölcsönzőnél a Chevrolet Spark of Mini osztály. Az ára mindössze 29,36 EUR naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Uruguay általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Europcar-tól in Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport a Chevrolet Agile 33,77 EUR-ért naponta.

  Az Uruguay-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az SIXT Rent A Car Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport-ban kezdő áraival a Chevrolet Aveo már 46,43 EUR-tól elérhető.

  A legolcsóbb Gazdaságos car kategóriájú autó Europcar-tól van ( 0/10-en +-re értékelték), Amely nem más mint a Chevrolet Agile, melynek ára 33,77 EUR /nap.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Gol. Az ára napi 24,40 EUR -tól kezdődik az Dollar Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 0/10, + értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport-ban a Chevrolet Sonic az Dollar Car Rental-tól. Az ára csak napi 18,45 EUR. Az Dollar Car Rental-t még nem értékelték a mi felhasználóink, legyen az első!

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Információk a következőről: EUROPCAR itt: Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport

EUROPCAR
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Europcar
Cím: PUNTA DEL ESTE AIRPORT, PUNTA DEL ESTE
Telefon: 59842559696
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Átvétel közvetlen a reptéren — Az autókölcsönző cég képviselete a repülőtéri terminálon található.

EUROPCAR autókölcsönzési helyek Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport közelében

EUROPCAR autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: EUROPCAR