EUROPCAR Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

EUROPCAR Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport

Paras vuokra-auto Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport (PDP), Uruguay. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

EUROPCAR Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport

Pakettiauton EUROPCAR Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport

Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Europcar -autovuokraamoita kohteessa Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Europcar -vuokraamolta kohteessa Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport oli Chevrolet Spark Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 28,92 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Uruguayssa. Halvin Säästö -luokan auto Europcar -vuokraamolta kohteesta Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport on Chevrolet Agile hintaan 33,26 € päivässä.

  Uruguay:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto SIXT Rent A Car -vuokraamoilta kohteessa Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport on Chevrolet Aveo, hinnalla 45,74 €/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto Europcar -vuorkaamolta (0/10 arvosana + asiakkaalta). Auto on Chevrolet Agile, hintaan 33,26 €/päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Volkswagen Gol. Sen hinta on alkaen 24,03 €/päivä Dollar Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 0/10, + käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport on Chevrolet Sonic Dollar Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 18,18 €/päivä. Dollar Car Rental -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa EUROPCAR -autoista kohteessa Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport

EUROPCAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Europcar
Osoite: PUNTA DEL ESTE AIRPORT, PUNTA DEL ESTE
Puhelinnumero: 59842559696
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.

EUROPCAR-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport

EUROPCAR-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Punta Del Este Carlos A. Curbelo Intl. Airport. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä EUROPCAR