HERTZ Innsbruck Lentoasema
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

HERTZ Innsbruck Lentoasema

Paras vuokra-auto Innsbruck Lentoasema (INN), Itävalta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

HERTZ Innsbruck Lentoasema

HERTZ-autovuokraus kohteessa Innsbruck Lentoasema

Innsbruck Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz Car Hire -autovuokraamoita kohteessa Innsbruck Lentoasema arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteessa Innsbruck Lentoasema oli Volkswagen Golf Pienikokoinen -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 50,78 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Pienikokoinen -luokasta Itävaltassa. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Hertz Car Hire -vuokraamolta kohteesta Innsbruck Lentoasema on Volkswagen Golf hintaan 50,78 € päivässä.

  Global-Rent-A-Car -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Innsbruck Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.8/10, joka perustuu 100+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Global-Rent-A-Car on Fiat Panda Mini -luokasta 26,81 €/päivä.

  Itävalta:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Global-Rent-A-Car -vuokraamoilta kohteessa Innsbruck Lentoasema on Opel Astra, hinnalla 39,13 €/päivä

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto Global-Rent-A-Car -vuorkaamolta (8.8/10 arvosana 100+ asiakkaalta). Auto on Opel Astra, hintaan 39,13 €/päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Fiat Tipo. Sen hinta on alkaen 54,71 €/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.1/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Innsbruck Lentoasema on Fiat 500 Thrifty Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 23,69 €/päivä. Thrifty Car Rental -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa HERTZ -autoista kohteessa Innsbruck Lentoasema

HERTZ
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Hertz Car Hire
Osoite: Kranebitten, Innsbruck, 6020
Puhelinnumero: +43 512 58 09 01
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.

HERTZ-autovuokraushinnat kohteessa Innsbruck Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 52 € alkaen 52 € alkaen 219 € alkaen 158 € alkaen 135 € alkaen 110 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 24 € alkaen 38 € alkaen 44 € alkaen 112 € alkaen 57 € alkaen 52 €
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
alkaen 27 € alkaen 27 € alkaen 102 € alkaen 45 €
Europcar
Europcar
alkaen 53 € alkaen 54 € alkaen 63 € alkaen 43 € alkaen 56 € alkaen 88 € alkaen 64 €
Flizzr
Flizzr
alkaen 31 € alkaen 39 €
Interrent
Interrent
alkaen 33 € alkaen 34 € alkaen 41 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 38 € alkaen 57 € alkaen 165 € alkaen 147 € alkaen 85 € alkaen 46 € alkaen 82 €
BuchBinder Rent A Car
BuchBinder Rent A Car
alkaen 29 € alkaen 167 € alkaen 237 € alkaen 86 € alkaen 122 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 54 € alkaen 224 € alkaen 249 € alkaen 118 € alkaen 256 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 48 € alkaen 459 € alkaen 482 € alkaen 64 € alkaen 86 €
MegaDrive
MegaDrive
alkaen 35 € alkaen 36 € alkaen 105 € alkaen 46 €

HERTZ-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Innsbruck Lentoasema

HERTZ-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Innsbruck Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Innsbruck Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä HERTZ