HERTZ Innsbruck Aeroport
10
00
10
00
 închirieri de mașini

HERTZ Innsbruck Aeroport

Best rental cars in Innsbruck Aeroport (INN), Austria. No hidden charges. Free cancellation

HERTZ Innsbruck Aeroport

Închirieri HERTZ în Innsbruck Aeroport

Sfaturi pentru închirieri în Innsbruck Aeroport

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Hertz Car Hire în Innsbruck Aeroport au recenzii de la peste + de clienți cu un rating de 0/10. Cea mai ieftină mașină de la Hertz Car Hire în Innsbruck Aeroport este Volkswagen Golf din categoria Compact. Prețul este de doar 49,47 EUR per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Compact în Austria. Cea mai ieftină mașină Compact de la Hertz Car Hire în Innsbruck Aeroport este reprezentată de Volkswagen Golf pentru 49,47 EUR per zi.

  Global-Rent-A-Car este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Innsbruck Aeroport potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.8/10, în urma a peste 100+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Global-Rent-A-Car este Fiat Panda din clasa Mini pentru 26,12 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Austria, Global-Rent-A-Car, oferă în Innsbruck Aeroport închirieri pe cea mai populară clasă, Compact, cu Opel Astra la doar 38,11 EUR per zi.

  Cea mai ieftină mașină Compact car este prezentată de Global-Rent-A-Car (8.8/10, 100+ de clienți). Mașina este o Opel Astra, la 38,11 EUR per zi.

  Printre Compact-uri, cel mai popular model este Fiat Tipo. Prețul începe de la 53,29 EUR per zi la Europcar, al cărei rating este de 7.1/10, bazat pe peste 1000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Innsbruck Aeroport este Fiat 500 oferită de Thrifty Car Rental. Prețul acesteia este de doar 23,07 EUR pe zi. Thrifty Car Rental are peste 100+ de recenzii cu un rating de 7.4/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre HERTZ în Innsbruck Aeroport

HERTZ
Info & Contacte
Numele companiei: Hertz Car Hire
Adresa: Kranebitten, Innsbruck, 6020
Numărul de telefon: +43 512 58 09 01
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.

Prețuri pentru închirieri HERTZ în Innsbruck Aeroport

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Convertibilă
Convertibilă
Van
Van
SUV
SUV
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 50 EUR de la 50 EUR de la 213 EUR de la 153 EUR de la 131 EUR de la 108 EUR
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 23 EUR de la 37 EUR de la 43 EUR de la 109 EUR de la 55 EUR de la 51 EUR
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
de la 26 EUR de la 27 EUR de la 100 EUR de la 44 EUR
Europcar
Europcar
de la 51 EUR de la 52 EUR de la 61 EUR de la 42 EUR de la 55 EUR de la 85 EUR de la 62 EUR
Flizzr
Flizzr
de la 31 EUR de la 38 EUR
Interrent
Interrent
de la 32 EUR de la 33 EUR de la 40 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 37 EUR de la 56 EUR de la 161 EUR de la 143 EUR de la 83 EUR de la 45 EUR de la 80 EUR
BuchBinder Rent A Car
BuchBinder Rent A Car
de la 29 EUR de la 163 EUR de la 231 EUR de la 84 EUR de la 119 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 52 EUR de la 218 EUR de la 242 EUR de la 115 EUR de la 250 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 47 EUR de la 447 EUR de la 470 EUR de la 62 EUR de la 84 EUR
MegaDrive
MegaDrive
de la 34 EUR de la 35 EUR de la 102 EUR de la 45 EUR

Locații închirieri HERTZ lângă Innsbruck Aeroport

Inchirieri auto HERTZ în orașe apropiate

Închirieri lângă Innsbruck Aeroport

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Innsbruck Aeroport Prețuri ieftine de închiriat de la HERTZ