Pakettiauto -vuokraus Klagenfurt
10
00
10
00
Pakettiauto -vuokraus Klagenfurt

Pakettiauto -vuokraus Klagenfurt

Paras vuokra-auto Klagenfurt, Itävalta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauto-autovuokraus kohteessa Klagenfurt

EUROPCAR kohteessa Klagenfurt
EUROPCAR
EUROPCAR
8.3
/10
Erinomainen
7.6
/10
Rahalle vastinetta
8.8
/10
Puhtaus
8.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.2
/10
Auton hakeminen
8.3
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Klagenfurt autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Pakettiauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Klagenfurt asiakkaille. Halvin Pakettiauto -luokan auto on Citroen C3 Picasso SIXT Rent A Car -vuokraamolta kohteessa Klagenfurt. Sen hinta on alkaen 36,30 $/päivä.

  Jos haluat vuokrata Pakettiauto -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Klagenfurt, katso Europcar -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 500+ asiakasta 8.3/10 keskimääräisellä arvosanalla. Pakettiauto auton Europcar Klagenfurt kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Skoda Yeti. Se maksaa noin 61,67 $ päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Klagenfurt keskimääräisellä arvosanalla 8.3/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Fiat 500 Mini -luokasta 37,89 $/päivä.

  Itävalta:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Klagenfurt on Fiat Tipo, hinnalla 45,02 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Klagenfurt on Chevrolet Spark BuchBinder Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 27,00 $/päivä. BuchBinder Rent A Car -vuokraamon arvosteli 500+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Pakettiauto-autovuokraushinnat kohteessa Klagenfurt Lentoasema (KLU)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 52 $ alkaen 53 $ alkaen 96 $ alkaen 122 $ alkaen 36 $ alkaen 83 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 41 $ alkaen 105 $ alkaen 130 $ alkaen 60 $ alkaen 70 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 48 $ alkaen 114 $ alkaen 140 $ alkaen 66 $ alkaen 144 $
Europcar
Europcar
alkaen 44 $ alkaen 49 $ alkaen 85 $ alkaen 70 $ alkaen 82 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 44 $ alkaen 44 $ alkaen 180 $ alkaen 153 $ alkaen 72 $ alkaen 81 $
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
alkaen 43 $ alkaen 43 $ alkaen 110 $ alkaen 76 $
BuchBinder Rent A Car
BuchBinder Rent A Car
alkaen 47 $ alkaen 47 $ alkaen 122 $ alkaen 84 $ alkaen 130 $
MegaDrive
MegaDrive
alkaen 43 $ alkaen 44 $ alkaen 112 $ alkaen 94 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 55 $ alkaen 55 $ alkaen 194 $ alkaen 155 $ alkaen 125 $ alkaen 112 $

Pakettiauto-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Klagenfurt

Pakettiauto-autovuokraus lentokentiltä

Pakettiauto-autovuokraus rautatieasemilta

Pakettiauto-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Klagenfurt

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Klagenfurt. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Pakettiauto