Autonvuokraus La Paz El Alto Intl. Airport

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Autonvuokraus La Paz El Alto Intl. Airport

Paras vuokra-auto La Paz El Alto Intl. Airport (LPB), Bolivia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Autonvuokraus kohteessa La Paz El Alto Intl. Airport (LPB), Bolivia

La Paz El Alto Intl. Airport autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Bolivia:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Budget Car Rental -vuokraamoilta kohteessa La Paz El Alto Intl. Airport on Suzuki Jimny, hinnalla 85,20 $/päivä

  Katumaasturi -luokassa suosituin malli on Suzuki Jimny. Sen hinta on alkaen 53,27 $/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 0/10, + käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa La Paz El Alto Intl. Airport on Chevrolet Onix Saav -vuokraamolta. Sen hinta on vain 44,54 $/päivä. Saav -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

La Paz El Alto Intl. Airport autonvuokrausyritykset

Budget Car Rental
Budget Car Rental
Autonvuokraus lähellä kaupunkia La Paz El Alto Intl. Airport
1 kohde: näytä osoite
Budget Car Rental autonvukrauspaikat lähellä kohdetta La Paz El Alto Intl. Airport
BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport (LPB)
Yhteystiedot:
Av. Heroes Km 7, Fernando Guachalla, 639, El Alto, 5000
591-2-2911925
Europcar
Europcar
Autonvuokraus lähellä kaupunkia La Paz El Alto Intl. Airport
1 kohde: näytä osoite
Europcar autonvukrauspaikat lähellä kohdetta La Paz El Alto Intl. Airport
EUROPCAR La Paz El Alto Intl. Airport (LPB)
Yhteystiedot:
HEROES KM7 OFFICE OUTSIDE INT ARRIVALS, BOLIVIA, LA PAZ
591 2 2202933
Saav
Saav
Autonvuokraus lähellä kaupunkia La Paz El Alto Intl. Airport
1 kohde: näytä osoite
Saav autonvukrauspaikat lähellä kohdetta La Paz El Alto Intl. Airport
SAAV La Paz El Alto Intl. Airport (LPB)
Yhteystiedot:
ZONA OBRAJES CALLE 8 ED. LOYOLA II PB, LA PAZ, BOLIVIA, BO
+5912141693

Muut suositut haut kaupungissa La Paz El Alto Intl. Airport (LPB)

Most Popular car groups near La Paz El Alto Intl. Airport

SUV rental at La Paz El Alto Intl. Airport

van picture
The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
 • Suzuki Jimny 4 Places | 2 Bags
 • Hyundai Tucson 4 Places | 2 Bags
 • Kia Sportage 4 Places | 2 Bags

Cargo van rental at La Paz El Alto Intl. Airport

van picture
Cargo van
 • Toyota Hilux Pickup 4 Places | 0 Bags
 • Toyota Hilux Double Cab 4 Places | 0 Bags

Economy car rental at La Paz El Alto Intl. Airport

van picture
Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
 • Chevrolet Onix 5 Places | 2 Bags

Compact car rental at La Paz El Alto Intl. Airport

van picture
Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
 • Toyota Corolla 5 Places | 3 Bags

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta La Paz El Alto Intl. Airport (LPB). Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä BUDGET, EUROPCAR & SAAV