Leiebil La Paz El Alto Intl. Airport

10
00
10
00
 Leiebiler

Leiebil La Paz El Alto Intl. Airport

Beste leiebiler i La Paz El Alto Intl. Airport (LPB), Bolivia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Bilutleie i La Paz El Alto Intl. Airport (LPB), Bolivia

Leiebiltips til La Paz El Alto Intl. Airport

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Bolivia, hvilket er SUV, er den billigste bilen fra Budget Car Rental i La Paz El Alto Intl. Airport Suzuki Jimny, med en pris på USD 85,20 per dag.

  Blant SUV er den mest populære modellen Suzuki Jimny. Prisen starter fra USD 53,27 per dag fra Europcar, hvilken gjennomsnittlig score er 0/10, basert på + kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i La Paz El Alto Intl. Airport er Chevrolet Onix fra Saav. Prisen er kun USD 44,54 per dag. Saav er ikke enda vurdert av våre kunder, vær den første til å gjøre det!

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

La Paz El Alto Intl. Airport Bilutleiefirmaer

Budget Car Rental
Budget Car Rental
Leiebiler nære La Paz El Alto Intl. Airport
1 sted: vis addresse
Budget Car Rental leiebilsteder nære La Paz El Alto Intl. Airport
BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport (LPB)
Kontakter:
Av. Heroes Km 7, Fernando Guachalla, 639, El Alto, 5000
591-2-2911925
Europcar
Europcar
Leiebiler nære La Paz El Alto Intl. Airport
1 sted: vis addresse
Europcar leiebilsteder nære La Paz El Alto Intl. Airport
EUROPCAR La Paz El Alto Intl. Airport (LPB)
Kontakter:
HEROES KM7 OFFICE OUTSIDE INT ARRIVALS, BOLIVIA, LA PAZ
591 2 2202933
Saav
Saav
Leiebiler nære La Paz El Alto Intl. Airport
1 sted: vis addresse
Saav leiebilsteder nære La Paz El Alto Intl. Airport
SAAV La Paz El Alto Intl. Airport (LPB)
Kontakter:
ZONA OBRAJES CALLE 8 ED. LOYOLA II PB, LA PAZ, BOLIVIA, BO
+5912141693

Andre populære søk i La Paz El Alto Intl. Airport (LPB)

Most Popular car groups near La Paz El Alto Intl. Airport

SUV rental at La Paz El Alto Intl. Airport

van picture
The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
 • Suzuki Jimny 4 Places | 2 Bags
 • Hyundai Tucson 4 Places | 2 Bags
 • Kia Sportage 4 Places | 2 Bags

Cargo van rental at La Paz El Alto Intl. Airport

van picture
Cargo van
 • Toyota Hilux Pickup 4 Places | 0 Bags
 • Toyota Hilux Double Cab 4 Places | 0 Bags

Economy car rental at La Paz El Alto Intl. Airport

van picture
Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
 • Chevrolet Onix 5 Places | 2 Bags

Compact car rental at La Paz El Alto Intl. Airport

van picture
Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
 • Toyota Corolla 5 Places | 3 Bags

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i La Paz El Alto Intl. Airport (LPB) Få billige priser for BUDGET, EUROPCAR & SAAV bilutleie