EUROPCAR Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

EUROPCAR Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä

Paras vuokra-auto Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä (VVI), Bolivia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

EUROPCAR Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä

Pakettiauton EUROPCAR Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä

Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Europcar -autovuokraamoita kohteessa Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä arvosteli + asiakasta arvosanalla 0/10. Halvin auto Europcar -vuokraamolta kohteessa Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä oli Toyota Yaris Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 59,90 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Katumaasturi -luokasta Boliviassa. Halvin Katumaasturi -luokan auto Europcar -vuokraamolta kohteesta Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä on Suzuki Jimny hintaan 72,55 $ päivässä.

  Bolivia:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Budget Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä on Suzuki Jimny, hinnalla 60,87 $/päivä

  Katumaasturi -luokassa suosituin malli on Suzuki Jimny. Sen hinta on alkaen 72,55 $/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 0/10, + käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä on Toyota Yaris Europcar -vuokraamolta. Sen hinta on vain 59,90 $/päivä. Europcar -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa EUROPCAR -autoista kohteessa Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä

EUROPCAR
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Europcar
Osoite: CARRETERA AL NORTE KM 11 OFFICE OUTSIDE INT ARRIVALS, SANTA CRUZ
Puhelinnumero: 591 3 3341235
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Matkustaminen veloituksetta sukkulaliikenteen bussilla — Autonvuokrausyritys tarjoaa ilmaisen matkan pääterminaalin lähellä sijaitsevaan vuokra-auton noutopaikkaan sukkulaliikenteen bussilla.

EUROPCAR-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä

EUROPCAR-autovuokraus lentokentiltä

EUROPCAR-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Santa Cruz De La Sierra Viru Virun Kansainvälinen Lentokenttä. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä EUROPCAR