Avoauto -autonvuokraus Vancouver Kansainvälinen Lentoasema

10
00
10
00
Avoauto -autonvuokraus Vancouver Kansainvälinen Lentoasema

Avoauto -autonvuokraus Vancouver Kansainvälinen Lentoasema

Paras vuokra-auto Vancouver Kansainvälinen Lentoasema (YVR), Kanada. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Avoauto Vancouver Kansainvälinen Lentoasema

ALAMO kohteessa Vancouver Kansainvälinen Lentoasema
ALAMO
ALAMO
8.7
/10
Erinomainen
8.3
/10
Rahalle vastinetta
9.1
/10
Puhtaus
8.5
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.6
/10
Auton hakeminen
8.9
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Vancouver Kansainvälinen Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Avoauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Vancouver Kansainvälinen Lentoasema asiakkaille. Halvin Avoauto -luokan auto on Ford Mustang Convertible Enterprise -vuokraamolta kohteessa Vancouver Kansainvälinen Lentoasema. Sen hinta on alkaen 89,40 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Avoauto -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Vancouver Kansainvälinen Lentoasema, katso Alamo -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 2000+ asiakasta 8.7/10 keskimääräisellä arvosanalla. Avoauto auton Alamo Vancouver Kansainvälinen Lentoasema kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Ford Mustang Convertible. Se maksaa noin 138,03 € päivässä.

  Alamo -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Vancouver Kansainvälinen Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.7/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Alamo on Kia Rio Säästö -luokasta 41,61 €/päivä.

  Kanada:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Alamo -vuokraamoilta kohteessa Vancouver Kansainvälinen Lentoasema on Toyota Rav4, hinnalla 56,93 €/päivä

  Katumaasturi -luokassa suosituin malli on Toyota Rav4. Sen hinta on alkaen 50,85 €/päivä Dollar Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8/10, 1000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Vancouver Kansainvälinen Lentoasema on Kia Rio Routes -vuokraamolta. Sen hinta on vain 20,85 €/päivä. Routes -vuokraamon arvosteli 100+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 4.3/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Avoauto-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Vancouver Kansainvälinen Lentoasema

Avoauto-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Vancouver Kansainvälinen Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Vancouver Kansainvälinen Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Avoauto