Pakettiauton Vuokraus Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen

10
00
10
00
Pakettiauton Vuokraus Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen

Pakettiauton Vuokraus Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen

Paras vuokra-auto Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen (POP), Dominikaaninen tasavalta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Vuokraus Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen

ALAMO kohteessa Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen
ALAMO
ALAMO
6.3
/10
Hyvä
5.5
/10
Rahalle vastinetta
6.5
/10
Puhtaus
6.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.4
/10
Auton hakeminen
6.5
/10
Auton jättäminen
Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Vuokraus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen asiakkaille. Halvin Vuokraus -luokan auto on Nissan Frontier Europcar -vuokraamolta kohteessa Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen. Sen hinta on alkaen 57,88 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Vuokraus -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen, katso Alamo -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 50+ asiakasta 6.3/10 keskimääräisellä arvosanalla. Vuokraus auton Alamo Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Suzuki APV. Se maksaa noin 119,39 € päivässä.

  Alamo -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen keskimääräisellä arvosanalla 6.3/10, joka perustuu 50+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Alamo on Chevrolet Spark Mini -luokasta 46,40 €/päivä.

  Dominikaaninen tasavalta:n suosituimman vuokrausluokan, Katumaasturi -luokan, halvin auto Alamo -vuokraamoilta kohteessa Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen on Suzuki Grand Vitara, hinnalla 81,45 €/päivä

  Halvin Katumaasturi -luokan auto InterRent -vuorkaamolta (5.7/10 arvosana 25+ asiakkaalta). Auto on Renault Duster, hintaan 37,80 €/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen on Kia Picanto Mex Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 18,05 €/päivä. Mex Rent A Car -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Vuokraus-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen

Vuokraus-autovuokraus lentokentiltä

Vuokraus-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Moca 40.39 km / 25.1 mi

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Puerto Plata Lentoasema Gregorio Luperon, Kansainvälinen. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Vuokraus