BUDGET Inari
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

BUDGET Inari

Paras vuokra-auto Inari, Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

BUDGET Inari

BUDGET-autovuokraus kohteessa Inari

BUDGET kohteessa Inari
BUDGET
BUDGET
8.3
/10
Erinomainen
7.6
/10
Rahalle vastinetta
9
/10
Puhtaus
8.5
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.2
/10
Auton hakeminen
8.2
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Inari autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Budget Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Inari arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 8.3/10. Halvin auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteessa Inari oli Toyota Aygo Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 37,84 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta Suomissa. Halvin Säästö -luokan auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteesta Inari on Skoda Fabia hintaan 37,99 € päivässä.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Inari keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Toyota Auris Pienikokoinen -luokasta 38,85 €/päivä.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Inari on Nissan Micra, hinnalla 39,10 €/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Inari on Volkswagen Polo SIXT Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 31,40 €/päivä. SIXT Rent A Car -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa BUDGET -autoista kohteessa Inari

BUDGET
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Budget Car Rental
Osoite: Ivalo Airport, LENTOKENTANTIE 290, Ivalo, 99800
Puhelinnumero: 358 10 436 2365
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 8.3/10, mikä on Erinomainen

BUDGET-autovuokraushinnat kohteessa Ivalo Lentoasema (IVL)

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 38 € alkaen 38 € alkaen 111 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 32 € alkaen 32 € alkaen 95 € alkaen 119 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 56 € alkaen 31 € alkaen 122 € alkaen 155 € alkaen 244 € alkaen 105 € alkaen 56 €
Europcar
Europcar
alkaen 39 € alkaen 39 € alkaen 92 € alkaen 59 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 48 € alkaen 49 € alkaen 111 € alkaen 149 € alkaen 130 €
Green-Motion
Green-Motion
alkaen 54 € alkaen 226 €
addCar
addCar
alkaen 184 €

BUDGET-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Inari

BUDGET-autovuokraus lentokentiltä

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Inari

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Inari. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä BUDGET