BUDGET Inari
10
00
10
00
 închirieri de mașini

BUDGET Inari

Best rental cars in Inari, Finlanda. No hidden charges. Free cancellation

BUDGET Inari

Închirieri BUDGET în Inari

BUDGET în Inari
BUDGET
BUDGET
8.3
/10
Excelent
7.6
/10
Valoarea pentru bani
9
/10
Curățenie
8.5
/10
Servicii la biroul de închirieri
8.2
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.2
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 500+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Inari

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Budget Car Rental în Inari au recenzii de la peste 500+ de clienți cu un rating de 8.3/10. Cea mai ieftină mașină de la Budget Car Rental în Inari este Toyota Aygo din categoria Mini. Prețul este de doar 38,19 EUR per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Finlanda. Cea mai ieftină mașină Economy de la Budget Car Rental în Inari este reprezentată de Skoda Fabia pentru 38,33 EUR per zi.

  Europcar este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Inari potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.9/10, în urma a peste 500+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Europcar este Toyota Auris din clasa Compact pentru 39,20 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Finlanda, Europcar, oferă în Inari închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Nissan Micra la doar 39,46 EUR per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Inari este Volkswagen Polo oferită de SIXT Rent A Car. Prețul acesteia este de doar 31,68 EUR pe zi. SIXT Rent A Car are peste 250+ de recenzii cu un rating de 8.6/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre BUDGET în Inari

BUDGET
Info & Contacte
Numele companiei: Budget Car Rental
Adresa: Ivalo Airport, LENTOKENTANTIE 290, Ivalo, 99800
Numărul de telefon: 358 10 436 2365
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.
Rating: 8.3/10, care este Excelent

Prețuri pentru închirieri BUDGET în Ivalo Aeroport (IVL)

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Convertibilă
Convertibilă
Van
Van
SUV
SUV
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 38 EUR de la 38 EUR de la 112 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 32 EUR de la 33 EUR de la 96 EUR de la 120 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 57 EUR de la 32 EUR de la 123 EUR de la 156 EUR de la 246 EUR de la 106 EUR de la 56 EUR
Europcar
Europcar
de la 39 EUR de la 39 EUR de la 93 EUR de la 60 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 48 EUR de la 49 EUR de la 112 EUR de la 150 EUR de la 132 EUR
Green-Motion
Green-Motion
de la 55 EUR de la 228 EUR
addCar
addCar
de la 185 EUR

Locații închirieri BUDGET lângă Inari

Inchirieri auto BUDGET în aeroporturi apropiate

Închirieri lângă Inari

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Inari Prețuri ieftine de închiriat de la BUDGET