BUDGET Inari
10
00
10
00
 Hyrbilar

BUDGET Inari

Bästa hyrbil på Inari , Finland. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

BUDGET Inari

BUDGET hyrbil i Inari

BUDGET i Inari
BUDGET
BUDGET
8.3
/10
Utmärkt
7.6
/10
Totalt värde för pengarna
9
/10
Renlighet
8.5
/10
Service vid hyrbilsdisken
8.2
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.2
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 500+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Inari

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Budget Car Rental i Inari recenserades av 500+ kunder med en ranking på 8.3/10. Den billigaste bilen från Budget Car Rental i Inari är Toyota Aygo i uthyrningsklassen Mini. Dess pris är bara 38,50 € per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Finland. Den billigaste bilen i Ekonomi från Budget Car Rental i in Inari är presenterad av Skoda Fabia för 38,65 € per dag.

  Europcar är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Inari med en medelranking på 8.9/10, baserat på recensioner från 500+ kunder. Det billigaste fordonet från Europcar är Toyota Auris i uthyrningsklassen Kompakt för 39,52 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Finland, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Europcar i Inari Nissan Micra, med ett pris på 39,78 € per dag.

  Den billigaste hyrbilen i Inari är Volkswagen Polo från SIXT Rent A Car. Dess pris är bara 31,94 € per dag. SIXT Rent A Car var recenserad av 250+ kunder med en medelranking på 8.6/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende BUDGET i Inari

BUDGET
Info & Kontakter
Företagsnamn: Budget Car Rental
Adress: Ivalo Airport, LENTOKENTANTIE 290, Ivalo, 99800
Telefon: 358 10 436 2365
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Hämtning vid flygplatsterminal — Biluthyrningsfirman har en hyrdisk på flygplatsterminalen.
Klassificering: 8.3/10, vilket är Utmärkt

BUDGET hyrbilsspriser i Ivalo Flygplats (IVL)

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 39 € från 39 € från 113 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 33 € från 33 € från 97 € från 121 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 57 € från 32 € från 125 € från 157 € från 248 € från 107 € från 57 €
Europcar
Europcar
från 40 € från 40 € från 94 € från 60 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 49 € från 50 € från 113 € från 151 € från 133 €
Green-Motion
Green-Motion
från 55 € från 230 €
addCar
addCar
från 187 €

BUDGET Hyrbil nära Inari

BUDGET uthyrning vid flygplatser runt

Hyrbilar nära Inari

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för BUDGET hyrbilar