Pakettiauton vuokraus Grand-Bourg

22
touko
ti
2024
10
0
29
touko
ti
2024
10
Pakettiauton vuokraus Grand-Bourg

Pakettiauton vuokraus Grand-Bourg

Paras vuokra-auto Grand-Bourg, Guadeloupe. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

FLIZZR Grand-BourgEUROPCAR Grand-BourgSIXT Grand-BourgAVIS Grand-BourgJUMBO CAR Grand-BourgTHRIFTY Grand-BourgALAMO Grand-BourgHERTZ Grand-BourgGREEN MOTION Grand-BourgBUDGET Grand-BourgENTERPRISE Grand-Bourg

Pakettiauton vuokraus Grand-Bourg

Oletko tullut paikkaan Grand-Bourg suuren ryhmän ystäviä tai sukulaisia kanssa ja haluat saada kaiken irti vaikutelmistasi, tutustua kaikkiin nähtävyyksiin ja liikkua mukavasti? Tässä tapauksessa pakettiauton vuokraus Grand-Bourg on sinua varten! Suuri, tilava auto tarjoaa sinulle tarvittavan liikkumisvapauden, mukavuuden ja mukavuuden.

Halpa Pakettiauton vuokraus Grand-Bourg

Tila-autot ovat erittäin suosittuja kaikkialla maailmassa. Näiden autojen kysyntä on valtava ensisijaisesti niiden mukavuuden vuoksi. Siksi pakettiauton vuokraus Grand-Bourg on erittäin suosittu palvelu. Ei ole mitään yllättävää siinä, että turistit valitsevat tällaiset autot. Ne tarjoavat todella uskomattomia mahdollisuuksia.

Pakettiauton-autovuokraus lentokentiltä

Pakettiauton-autovuokraus satamilta

Pakettiauton-autovuokraus lähikaupungeissa

Pakettiauton Autonvuokrauspaikat lähika Grand-Bourg

Pakettiauton vuokraus Grand-Bourg tarjoaa sinulle äärimmäisen mukavuuden

Ensinnäkin tila-autot houkuttelevat turisteja mukavuutensa ja erinomaisten mahdollisuuksiensa vuoksi matkustaa perheen tai suuren kaveriporukan kanssa. Ensinnäkin voit matkustaa yhdessä - tämä on tärkeintä turistimatkoille. Lisäksi kaikki matkatavarasi kulkevat mukanasi. Tila-autoon mahtuu helposti ja kätevästi tämän luokan auton suurten mittojen ansiosta.

Lisäksi pakettiauton vuokraus paikassa Grand-Bourg tekee matkasta mukavan. Nykyaikaisissa autoissa on ilmastointijärjestelmät, joiden avulla voit ylläpitää mukavaa lämpötilaa sekä kuumina kesinä että kylminä talvina. Kosketusnäytöt on rakennettu istuinten niskatukiin, joten matkustajat voivat katsella elokuvia tai videoita. Nykyaikaisissa tila-autoissa koria on hieman laajennettu verrattuna aikaisempien sukupolvien malleihin, joten näiden autojen matkustajat eivät ole tungosta.

Missä tapauksissa kannattaa valita tila-autovuokraus?

Tila-auton pakettiauton vuokraus Grand-Bourg voi olla hyödyllinen monille matkailun harrastajille. Tällainen auto on erityisen kysytty seuraavissa tapauksissa:

 • Matka lentokentältä hotellille ja takaisin. Turisteilla on paljon tavaraa, jotka on toimitettava hotelliin. Pakettiauton vuokraus paikassa Grand-Bourg yksinkertaistaa tätä tehtävää huomattavasti, sillä pääset hotellille nopeasti ja mukavasti.
 • Matkustaminen suuren ryhmän kanssa pitkiä matkoja. Jos matkasuunnitelmassasi on kohteita, joiden etäisyys on useita kymmeniä ja satoja kilometrejä, tila-auto tekee matkasta mukavan ja hauskan.
 • Kentomatkat. Jos aiot mennä metsään tai rannalle, tila-auton avulla voit ottaa kaiken tarvitsemasi mukaasi. Tämä on erityisen tärkeää, jos haluat viettää yön tai kaksi luonnossa. Mukaan voi ottaa teltat, keittoastiat ja tietysti grillin.

Kauniit maisemat ja valtava määrä nähtävyyksiä tekevät pakettiauton vuokraus sijainnissa Grand-Bourg erittäin suositun palvelun.

Halvat vuokra-auto Grand-Bourg hinnat

5-paikkainen vuokraus Grand-Bourg

5-paikkaiset henkilökuljetukset on suunniteltu mukavasti pienille ryhmille. Viidelle matkustajalle ja heidän matkatavaroilleen tai lastilleen on tarpeeksi tilaa. Nämä '5-paikkaiset minibussit' on suunniteltu perheille, pareille tai pienille ystäväryhmille, tarjoten mukavuutta ja kätevyyttä kaikille. Niiden kompaktista koosta huolimatta niissä on tilavat tavaratilat, mikä tekee niistä käytännöllisiä erilaisiin tarkoituksiin, kuten ostoksille. Tässä kategoriassa suosittuja malleja ovat Honda CR-V, Toyota RAV4, Mazda CX-5, Nissan Rogue ja Ford Escape, Renault Kangoo. 5-paikkaisen matkustajacrossoverin vuokraaminen takaa rauhallisen matkan, tarpeeksi tilaa niin matkustajille kuin lastillekin. Ne ovat erinomainen valinta kaupunki- tai maaseutumatkoille.

Renault Kangoo autonvuokraus Grand-Bourg

tai vastaava 5-paikkainen
EUROPCAR Grand-Bourg
Autonvuokraus Grand-Bourg Renault Kangoo
5 paikkaa | 4 laukkua
 • Ilmastointi
 • alkaen 70,00 $/päivä
  Polttoainekäytäntö:Täydestä täyteen
  Noutotyyppi:Haku lentokentältä
  Kilometrimäärä:Rajoittamaton kilometrimäärä
  Varkausvakuutus (TW)Kolmannen osapuolen vastuuvakuutusYhteentörmäysvakuutuksen vapautus (CDW)LentokenttämaksuTiepalvelu
  Löydämme ihanteellisen autonParas hintatakuu

  7-paikkainen vuokraus Grand-Bourg

  7-paikkainen pakettiauto, tunnetaan myös nimellä 7-paikkainen tila-auto tai 7-8-paikkainen MPV, on suunniteltu majoittamaan suuria perheitä tai ryhmiä helposti ja mukavasti. Nämä pakettiautot tarjoavat runsaasti istumapaikkoja jopa seitsemälle tai kahdeksalle matkustajalle, varmistaen että kaikilla on tarpeeksi tilaa matkustaa mukavasti. Niiden tilavien sisätilojen ja monipuolisten istuinmukavuuksien ansiosta ne tarjoavat joustavuutta erilaisiin tarpeisiin, olipa kyse sitten matkustajien tai tavaroiden kuljettamisesta. Perhepakettiautot on varustettu edistyneillä turvallisuusominaisuuksilla, jotka takaavat turvallisen matkan kaikille matkustajille, tarjoten mielenrauhaa vanhemmille ja huoltajille. Tässä luokassa suosittuja malleja ovat Toyota Sienna, Honda Odyssey, Chrysler Pacifica, Kia Sedona ja Volkswagen Sharan, Dacia Lodgy. 7-8-paikkaisen pakettiauton vuokraaminen takaa mukavan ja miellyttävän matkan kaikille matkustajille ja tavaralle.

  Dacia Lodgy autonvuokraus Grand-Bourg

  tai vastaava 7-paikkainen
  EUROPCAR Grand-Bourg
  Autonvuokraus Grand-Bourg Dacia Lodgy
  7 paikkaa | 1 laukkua
 • Ilmastointi
 • alkaen 60,00 $/päivä
  Polttoainekäytäntö:Täydestä täyteen
  Noutotyyppi:Haku lentokentältä
  Kilometrimäärä:Rajoittamaton kilometrimäärä
  Varkausvakuutus (TW)Kolmannen osapuolen vastuuvakuutusYhteentörmäysvakuutuksen vapautus (CDW)LentokenttämaksuTiepalvelu
  Löydämme ihanteellisen autonParas hintatakuu

  9-paikkainen vuokraus Grand-Bourg

  9-paikkainen pakettiauto, jota kutsutaan myös nimellä 8- tai 9-paikkainen tila-auto tai 8- tai 9-paikkainen tila-auto, on suunniteltu erityisesti suurten ryhmien mukavaan majoittamiseen. Nämä pakettiautot tarjoavat tilavia istuimia jopa kahdeksalle tai yhdeksälle matkustajalle, varmistaen riittävästi tilaa kaikille. Joustavien istuinkonfiguraatioiden ja riittävän tavaratilan ansiosta ne soveltuvat monenlaisiin matkustustarpeisiin. 8- tai 9-paikkaiset pakettiautot takaavat turvallisen matkan kaikille matkustajille edistyneiden ominaisuuksien avulla, mikä antaa sekä kuljettajille että matkustajille luottamusta. Tässä kategoriassa etsityimpiä malleja ovat Ford Transit, Mercedes-Benz V-Class, Toyota HiAce, Volkswagen Transporter ja Renault Trafic, Renault Trafic. Päätös vuokrata 8- tai 9-paikkainen pakettiauto takaa huolettoman matkan sinulle ja ryhmällesi, tarjoten runsaasti tilaa sekä matkustajille että matkatavaroille, tehdäkseen jokaisesta matkasta mukavan ja nautinnollisen.

  Renault Trafic autonvuokraus Grand-Bourg

  tai vastaava 9-paikkainen
  EUROPCAR Grand-Bourg
  Autonvuokraus Grand-Bourg Renault Trafic
  9 paikkaa | 4 laukkua
 • Ilmastointi
 • alkaen 64,00 $/päivä
  Polttoainekäytäntö:Täydestä täyteen
  Noutotyyppi:Haku lentokentältä
  Kilometrimäärä:Rajoittamaton kilometrimäärä
  Varkausvakuutus (TW)Kolmannen osapuolen vastuuvakuutusYhteentörmäysvakuutuksen vapautus (CDW)LentokenttämaksuTiepalvelu
  Löydämme ihanteellisen autonParas hintatakuu

  Pakettiauton vuokraus Grand-Bourg auttaa sinua matkustamaan yhdessä!

  Jos matkustat mieluummin suuren miehistön kanssa, tila-auton vuokraus Grand-Bourg on loistava ratkaisu. Tämän tyyppisen auton tärkein etu on suuri määrä istuimia. Keskimäärin tällaiset autot on suunniteltu 7-8 matkustajalle kuljettajaa lukuun ottamatta. Voit siis ajaa mukavasti paikassa Grand-Bourg ja vierailla kaikissa lähellä olevissa nähtävyyksissä ympäri kaupunkia.

  Unohda useiden autojen vuokraaminen! Vuokraa tila-auto!

  Jotkut matkustajat haluavat ottaa kaksi autoa, eivätkä jostain syystä harkitse pakettiauton pakettiauton vuokraus Grand-Bourg. Tästä johtuen ryhmä joutuu jakautumaan kahteen osaan ja voittamaan matkat erikseen. Lisäksi kahta tai useampaa autoa vuokrattaessa joudut kuluttamaan huomattavasti enemmän polttoainetta, mikä on lisäkustannus.

  pakettiauton vuokraus Grand-Bourg ansiosta voit kulkea minkä tahansa matkan nopeammin ja kätevämmin. Kahden auton vuokraamisen sijaan koko miehistö mahtuu yhteen. Sinun ei tarvitse tankata kahta autoa, etkä ole vastuussa kahdesta autosta. Tila-auto tarjoaa sinulle maksimaalisen mukavuuden ja mukavuuden liikkumiseen. Tämäntyyppisten autojen ansiosta pääset mihin tahansa pisteeseen nopeasti, edullisesti ja kannattavasti.

  Mitä etuja pakettiauton vuokraus on Grand-Bourg?

  Ei ihme, että tila-autoja kutsutaan perheautoiksi, koska ne on suunniteltu suurelle määrälle matkustajia. Tämän tyyppisillä autoilla on useita tärkeitä etuja.

  Suuri matkustajakapasiteetti. Tila-auton vuokraaminen mahdollistaa liikkumisen kaupungissa suuressa ryhmässä, enintään 9 henkilöä (mukaan lukien kuljettaja). Siksi matkat ovat mahdollisimman nautinnollisia, sillä mikä voisi olla parempaa kuin matkustaminen hauskassa, ystävällisessä porukassa?

  Suuri hyötykuorma. Pakettiauton vuokraus paikassa Grand-Bourg on erittäin suosittu matkailijoiden keskuudessa, jotka joutuvat kuljettamaan hotellille paljon tavaraa. Tähän autoon mahtuu kaikki mukanasi tuomat laukut ja matkalaukut. Lisäksi, jos sinulla on pieni ryhmä, mutta matkalaukkuja on paljon, voit neuvotella vuokrauspalvelun, joka purkaa takaistuimen ja käyttää sitä matkatavaroissasi.

  Polttoainetalous. Nykyaikaiset tila-autot kuluttavat saman määrän polttoainetta kuin tavallinen keskimääräinen sedan keskimäärin. Niiden teho ei kuitenkaan kärsi, koska useimmat tämän luokan autot on varustettu turboahdetuilla moottoreilla. Tämän ansiosta pääset tarvitsemaasi paikkaan paljon halvemmalla kuin taksilla.

  Täten pakettiauton vuokraus paikassa Grand-Bourg on erinomainen ratkaisu sekä lyhyille kaupunkimatkoille että pitkille matkoille, joissa tutustutaan kaikkiin nähtävyyksiin. Valitsemalla tila-auton saat rajattomat mahdollisuudet ryhmämatkoille.

  Grand-Bourg autonvuokrausyritykset

  8.7

  Erinomainen
  Perustuu 25+ asiakasarvosteluun

  Rahalle vastinetta

  8.5

  Puhtaus

  8.8

  Palvelu vuokraustiskillä

  8.8

  Auton hakeminen

  8.2

  Auton jättäminen

  9.2
  Cartes acceptées lors du retrait: Vain luottokortti
  Noutotyyppi: Haku lentokentältä
  Polttoainekäytäntö: Täydestä täyteen
  Kilometrimäärä:Rajoittamaton kilometrimäärä
  Tiepalvelu Lentokenttämaksu Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus Varkausvakuutus (TW) Yhteentörmäysvakuutuksen vapautus (CDW) Maksuton peruutus
  Keskimääräinen odotusaika
  alkaen 43,00 $/päivä
  Autonvuokraus lähellä kaupunkia Grand-Bourg
  EUROPCAR autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Grand-Bourg
  EUROPCAR Pointe A Pitre Lentoasema48.37 km/30.06 mi
  Osoite: AEROPORT POLE CARAIBES ZONE LOCATION DE VOITURE, POINTE A PITRE, 97139
  Puhelinnumero: 590 590 931815
  • Maanantai
   07:00-20:00
  • Tiistai
   07:00-20:00
  • Keskiviikko
   07:00-20:00
  • Torstai
   07:00-20:00
  • Perjantai
   07:00-20:00
  • Lauantai
   07:00-20:00
  • Sunnuntai
   07:00-20:00
  EUROPCAR Pointe A Pitre Port De Bergevin45.84 km/28.48 mi
  Osoite: AEROPORT POLE CARAIBES ZONE LOCATION DE VOITURE, POINTE A PITRE, 97139
  Puhelinnumero: 590 590 931815
  Aukioloajat eivät ole saatavilla

  8.6

  Erinomainen
  Perustuu 100+ asiakasarvosteluun

  Rahalle vastinetta

  8.0

  Puhtaus

  9.2

  Palvelu vuokraustiskillä

  8.3

  Auton hakeminen

  8.5

  Auton jättäminen

  9.0
  Cartes acceptées lors du retrait: Vain luottokortti
  Noutotyyppi: Haku lentokentältä
  Polttoainekäytäntö: Täydestä täyteen
  Kilometrimäärä:Rajoittamaton kilometrimäärä
  Tiepalvelu Lentokenttämaksu Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus Yhteentörmäysvakuutuksen vapautus (CDW) Varkausvakuutus (TW) Maksuton peruutus
  Keskimääräinen odotusaika
  alkaen 43,00 $/päivä
  Autonvuokraus lähellä kaupunkia Grand-Bourg
  SIXT autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Grand-Bourg
  SIXT Pointe A Pitre Lentoasema48.37 km/30.06 mi
  Osoite: Morne Mamiel, Les Abymes, 97139
  Puhelinnumero: +590-590919154
  • Maanantai
   07:30-21:30
  • Tiistai
   07:30-21:30
  • Keskiviikko
   07:30-21:30
  • Torstai
   07:30-21:30
  • Perjantai
   07:30-21:30
  • Lauantai
   07:30-21:30
  • Sunnuntai
   13:30-21:30
  SIXT Pointe A Pitre Port De Bergevin45.84 km/28.48 mi
  Osoite: 470 Rue Henri Becquerel, Baie-Mahault, 97122
  Puhelinnumero: +590-590919154
  • Maanantai
   07:15-18:00
  • Tiistai
   07:15-18:00
  • Keskiviikko
   07:15-18:00
  • Torstai
   07:15-18:00
  • Perjantai
   07:15-18:00
  • Lauantai
   08:00-12:00

  8.9

  Erinomainen
  Perustuu 50+ asiakasarvosteluun

  Rahalle vastinetta

  8.4

  Puhtaus

  9.3

  Palvelu vuokraustiskillä

  9.1

  Auton hakeminen

  8.6

  Auton jättäminen

  9.2
  Cartes acceptées lors du retrait: Vain luottokortti
  Noutotyyppi: Haku lentokentältä
  Polttoainekäytäntö: Täydestä täyteen
  Kilometrimäärä:Rajoittamaton kilometrimäärä
  Tiepalvelu Lentokenttämaksu Varkausvakuutus (TW) Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus Yhteentörmäysvakuutuksen vapautus (CDW) Maksuton peruutus
  Keskimääräinen odotusaika
  alkaen 38,00 $/päivä
  Autonvuokraus lähellä kaupunkia Grand-Bourg
  FLIZZR autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Grand-Bourg
  FLIZZR Pointe A Pitre Lentoasema48.37 km/30.06 mi
  Osoite: Morne Mamiel, Les Abymes, Les Abymes, 97139
  Puhelinnumero: +590-590919154
  • Maanantai
   07:30-21:30
  • Tiistai
   07:30-21:30
  • Keskiviikko
   07:30-21:30
  • Torstai
   07:30-21:30
  • Perjantai
   07:30-21:30
  • Lauantai
   07:30-21:30
  • Sunnuntai
   13:30-21:30
  FLIZZR Pointe A Pitre Port De Bergevin45.84 km/28.48 mi
  Osoite: Morne Mamiel, Les Abymes, Les Abymes, 97139
  Puhelinnumero: +590-590919154
  Aukioloajat eivät ole saatavilla
  Cartes acceptées lors du retrait: Vain luottokortti
  Noutotyyppi: Not specified
  Polttoainekäytäntö: Täysin ladattuna
  Kilometrimäärä:Rajoittamaton kilometrimäärä
  Erikoistarjous: Erikoisalennus Ennakkoilmoittautuminen saatavilla
  Yhteentörmäysvakuutuksen vapautus (CDW) Varkausvakuutus (TW) Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus Maksuton peruutus
  alkaen 62,00 $/päivä
  Autonvuokraus lähellä kaupunkia Grand-Bourg
  GREEN MOTION autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Grand-Bourg
  GREEN MOTION Pointe A Pitre Lentoasema48.37 km/30.06 mi
  Osoite: Pointe a Pitre Le Raizet Airport, Aiport Parking P2, Les Abymes, 97139
  Puhelinnumero: 00590 690 640 320
  • Maanantai
   08:00-11:5914:00-16:59
  • Tiistai
   08:00-11:5914:00-16:59
  • Keskiviikko
   08:00-11:5914:00-16:59
  • Torstai
   08:00-11:5914:00-16:59
  • Perjantai
   08:00-11:5914:00-16:59
  • Lauantai
   09:00-11:59
  GREEN MOTION Pointe A Pitre Port De Bergevin45.84 km/28.48 mi
  Osoite: Pointe a Pitre Le Raizet Airport, Aiport Parking P2, Les Abymes, 97139
  Puhelinnumero: 00590 690 640 320
  Aukioloajat eivät ole saatavilla

  Kartta lähellä sijaitsevista toimistoista Grand-Bourg Pakettiauton vuokraus

  Pakettiauton vuokra lähellä Grand-Bourg

  Oletko kiinnostunut pakettiauton vuokraus Grand-Bourg, mutta et halua käyttää aikaa oikean auton etsimiseen? Aggregaattorimme auttaa sinua! Palvelumme avulla löydät parhaan pakettiauton matkallesi. Tarjoamme parhaat vaihtoehdot pakettiauton vuokraus paikassa Grand-Bourg.

  Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

  Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

  Autonvuokraus satamilta

  Autonvuokrauspaikat lähika Grand-Bourg

  Tila-auton pakettiauton vuokraus Grand-Bourg on helppoa kokoojamme avulla!

  Auton vuokraaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Nyt sinun ei enää tarvitse käyttää aikaa kymmenien sivustojen ja sovellusten etsimiseen. Kaikki mitä tarvitset on käden ulottuvilla. Löydät sopivan pakettiauton vuokraus Grand-Bourg minuutin sisällä!

  Käyttääksesi palveluamme sinun tarvitsee vain ilmoittaa vuokra-aika ja paikka, jossa olet tai minne saavut paikkaan Grand-Bourg. Lisäksi sivustomme valitsee sinulle automaattisesti parhaat tarjoukset, jotka sijaitsevat sijaintisi vieressä. Teemme yhteistyötä parhaiden tila-autovuokraamojen kanssa paikassa Grand-Bourg, joten voit valita oikean auton kymmenien tarjousten joukosta.

  Aggregaattorimme edut

  Varmasti kaikilla on ollut vaikeuksia löytää vuokra-autoa. Oikean vaihtoehdon valitseminen voi olla erittäin vaikeaa. Palvelumme avulla säästät kuitenkin päänsärkyltä parhaan pakettiauton vuokraus valinnassa Grand-Bourg. Tarjoamme asiakkaillemme useita etuja.

  • Aikaa säästävät vaihtoehdot. Palvelumme avulla saat parhaat tarjoukset muutamassa sekunnissa. Sitten sinun tarvitsee vain valita paras vaihtoehto ja varata se.
  • Parhaat palveluntarjoajat. Aggregaattorimme esittelee kaikki yritykset, jotka tarjoavat tila-auton vuokrausta Grand-Bourg. Tämän ansiosta löydät luotettavan yrityksen lähimmän edustuston.
  • Mahdollisuus löytää lähin vuokrauspiste. Nyt sinun ei tarvitse tuhlata aikaa vuokrapisteen etsimiseen kaupungista. Kaikki tiedot kerätään aggregaattoriimme. Kun olet ilmoittanut sijaintisi, järjestelmä näyttää automaattisesti kaikki lähimmät vuokratoimistot.

  Jos etsit pakettiauton vuokraus Grand-Bourg, voit löytää sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon kokoajallamme.

  Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

  10%
  5%
  15%
  Säästä aikaa, säästä rahaa!
  Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Grand-Bourg. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Pakettiauton