SURPRICE Novi Sad
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

SURPRICE Novi Sad

Paras vuokra-auto Novi Sad, Serbia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

SURPRICE Novi Sad

SURPRICE-autovuokraus kohteessa Novi Sad

SURPRICE kohteessa Novi Sad
SURPRICE
SURPRICE
9.2
/10
Erinomainen
9.3
/10
Rahalle vastinetta
9.2
/10
Puhtaus
9
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9.2
/10
Auton hakeminen
9.4
/10
Auton jättäminen
Perustuu 25+ asiakasarvosteluun

Novi Sad autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  SurPrice Car Rentals -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Novi Sad keskimääräisellä arvosanalla 9.2/10, joka perustuu 25+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo SurPrice Car Rentals on Fiat Panda Mini -luokasta 81,27 $/päivä.

  Serbia:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto SurPrice Car Rentals -vuokraamoilta kohteessa Novi Sad on Hyundai i20, hinnalla 109,17 $/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Ford Fiesta. Sen hinta on alkaen 20,57 $/päivä AVIS Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 6.4/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Novi Sad on Chevrolet Spark AVIS Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 17,57 $/päivä. AVIS Car Rental -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 6.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa SURPRICE -autoista kohteessa Novi Sad

SURPRICE
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: SurPrice Car Rentals
Osoite: FlyFLy Travel Agency,, Danila Kisa 17, Novi Sad
Puhelinnumero: +381642210810
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Tapaa ja tervehdi — Autonvuokrausyrityksen edustaja tulee noutamaan sinut lentokentältä ja vie sinut vuokra-auton noutopaikkaan.
Luokitus: 9.2/10, mikä on Erinomainen

SURPRICE-autovuokraushinnat kohteessa Novi Sad

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
alkaen 81 $ alkaen 109 $ alkaen 296 $ alkaen 158 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 18 $ alkaen 21 $ alkaen 95 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 30 $ alkaen 34 $ alkaen 109 $ alkaen 143 $
Europcar
Europcar
alkaen 31 $ alkaen 36 $ alkaen 98 $ alkaen 58 $ alkaen 102 $ alkaen 93 $

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Novi Sad

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Novi Sad. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä SURPRICE