Alle 25 -autonvuokraus Tukholma Lentoasema Bromma
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Alle 25 -autonvuokraus Tukholma Lentoasema Bromma

Paras vuokra-auto Tukholma Lentoasema Bromma (BMA), Ruotsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Alle 25-autovuokraus kohteessa Tukholma Lentoasema Bromma

EUROPCAR kohteessa Tukholma Lentoasema Bromma
EUROPCAR
EUROPCAR
8.5
/10
Erinomainen
7.7
/10
Rahalle vastinetta
8.9
/10
Puhtaus
8.7
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.6
/10
Auton hakeminen
8.5
/10
Auton jättäminen
Perustuu 2000+ asiakasarvosteluun

Tukholma Lentoasema Bromma autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Europcar -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Tukholma Lentoasema Bromma keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Europcar on Skoda Citigo Mini -luokasta 70,65 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Tukholma Lentoasema Brommassa on Mini , jonka hinta Europcar -vuokraamoilta maksaa alkaen 70,65 $ päivä Skoda Citigolla.

  Ruotsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Tukholma Lentoasema Bromma on Volkswagen Golf, hinnalla 159,35 $/päivä

  Halvin Mini -luokan auto kohteessa Tukholma Lentoasema Bromma MABI Car Rentals -vuokraamoilta (8.5/10 arvosana 1000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Fiat 500 hintaan 35,82 $/päivä.

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto samalta vuokraamolta: MABI Car Rentals Auto on Opel Astra, hintaan 38,45 $/päivä.

  Ruotsi :n, suosituin vuokraamo on Budget Car Rental (keskimääräinen arvosana 8.4/10 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Mini -luokan auto kohteessa Tukholma Lentoasema Bromma on Fiat 500 , , alkaen 104,12 $ /päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Kia Ceed. Sen hinta on alkaen 115,52 $/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8.4/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Tukholma Lentoasema Bromma on Skoda Fabia MABI Car Rentals -vuokraamolta. Sen hinta on vain 35,72 $/päivä. MABI Car Rentals -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.5/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Alle 25-autovuokraushinnat kohteessa Tukholma Lentoasema Bromma

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
alkaen 36 $ alkaen 36 $ alkaen 89 $ alkaen 109 $
International Supplier
International Supplier
alkaen 51 $ alkaen 82 $ alkaen 96 $ alkaen 166 $ alkaen 78 $ alkaen 98 $
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 104 $ alkaen 38 $ alkaen 108 $ alkaen 71 $
Europcar
Europcar
alkaen 71 $ alkaen 144 $ alkaen 385 $ alkaen 217 $
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 82 $ alkaen 120 $ alkaen 147 $ alkaen 162 $ alkaen 301 $ alkaen 142 $ alkaen 159 $
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 37 $ alkaen 104 $ alkaen 109 $ alkaen 144 $
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 50 $ alkaen 51 $ alkaen 203 $
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 50 $ alkaen 187 $

Alle 25-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Tukholma Lentoasema Bromma

Alle 25-autovuokraus lentokentiltä

Alle 25-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Tukholma Lentoasema Bromma

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Tukholma Lentoasema Bromma. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Alle 25