Under 18 år Hyrbil Stockholm Flygplats, Bromma
10
00
10
00
 Hyrbilar

Under 18 år Hyrbil Stockholm Flygplats, Bromma

Bästa hyrbil på Stockholm Flygplats, Bromma (BMA), Sverige. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Under 18 år hyrbil i Stockholm Flygplats, Bromma

EUROPCAR i Stockholm Flygplats, Bromma
EUROPCAR
EUROPCAR
8.5
/10
Utmärkt
7.7
/10
Totalt värde för pengarna
8.9
/10
Renlighet
8.7
/10
Service vid hyrbilsdisken
8.6
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.5
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 2000+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Stockholm Flygplats, Bromma

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Europcar är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Stockholm Flygplats, Bromma med en medelranking på 8.5/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder. Det billigaste fordonet från Europcar är Skoda Citigo i uthyrningsklassen Mini för 65,37 € per dag.

  Den mest populära hyrbilsklassen i Stockholm Flygplats, Bromma är Mini med priser från Europcar som börjar med 65,37 € per dag för Skoda Citigo.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Sverige, vilket är Kompakt, är den billigaste bilen från Europcar i Stockholm Flygplats, Bromma Volkswagen Golf, med ett pris på 147,45 € per dag.

  Den billigaste Mini i Stockholm Flygplats, Bromma från MABI Car Rentals (rankad 8.5/10 av 1000+ kunder), och den mest överkomliga bilen som syns i gruppen från uthyraren är Fiat 500 vars pris är 33,15 € per dag.

  Den billigaste Kompakt erbjuds av samma uthyrare: MABI Car Rentals. Bilen är en Opel Astra, vars pris är 35,58 € per dag.

  Som för den mest populära uthyraren i Sverige, dess namn är Budget Car Rental (medelranking på 8.4/10 från 2000+ kunders recensioner). Den billigaste Mini i Stockholm Flygplats, Bromma är Fiat 500, med priser som startar från 96,34 € per dag.

  Bland Kompakt är den mest populära modellen Kia Ceed. Dess pris startar från 106,89 € per dag från Budget Car Rental, vars medelrankingvärde är 8.4/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Stockholm Flygplats, Bromma är Skoda Fabia från MABI Car Rentals. Dess pris är bara 33,05 € per dag. MABI Car Rentals var recenserad av 1000+ kunder med en medelranking på 8.5/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Under 18 år hyrbilsspriser i Stockholm Flygplats, Bromma

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
från 33 € från 33 € från 82 € från 100 €
International Supplier
International Supplier
från 47 € från 76 € från 89 € från 154 € från 72 € från 91 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 96 € från 35 € från 100 € från 65 €
Europcar
Europcar
från 65 € från 133 € från 356 € från 201 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 76 € från 111 € från 136 € från 149 € från 279 € från 131 € från 147 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 34 € från 96 € från 100 € från 133 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 46 € från 47 € från 188 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 46 € från 173 €

Under 18 år Hyrbil nära Stockholm Flygplats, Bromma

Under 18 år uthyrning vid flygplatser runt

Under 18 år hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Stockholm Flygplats, Bromma

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil vid tågstationer

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Under 18 år hyrbilar