Autonvuokraus kaupungissa Visp
10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Autonvuokraus kaupungissa Visp

Paras vuokra-autoja Visp, Sveitsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Autonvuokraus kohteessa Visp, Sveitsi

Paras myyjä kohteessa Visp
HERTZ
HERTZ
8.6
/10
Erinomainen
7.8
/10
Rahalle vastinetta
9.2
/10
Puhtaus
8.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.6
/10
Auton hakeminen
8.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Visp autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Visp keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Ford Fiesta Säästö -luokasta 37,42 €/päivä.

  Sveitsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Visp on Volvo V40, hinnalla 44,02 €/päivä

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Volkswagen Golf. Sen hinta on alkaen 66,87 €/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Visp on Ford Fiesta Hertz Car Hire -vuokraamolta. Sen hinta on vain 37,42 €/päivä. Hertz Car Hire -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Parhaat autonvuokrauspaikat lähellä kohdetta Visp

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Sion 40.78 km / 25.34 mi

Visp autonvuokrausyritykset

Hertz Car Hire
8.6
/10
Erinomainen
Hertz Car Hire
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Visp
1 kohde: näytä osoite
Hertz Car Hire autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Visp
Sion Sionin Lentoasema (SIR) 42.53 km / 26.43 mi
Yhteystiedot:
Route de l'Aeroport, 1950
+41 (0)27 322 34 94
Europcar
8.4
/10
Erinomainen
Europcar
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Visp
2 kohdetta: näytä osoitteet
Europcar autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Visp
Sion Sionin Lentoasema (SIR) 42.53 km / 26.43 mi
Yhteystiedot:
AEROPORT DE SION, SION, 1950
41 27 3238888
Interlaken 43.65 km / 27.12 mi
Yhteystiedot:
HOTEL METROPOLE HOEHEWEG 37, INTERLAKEN, 3800
41 33 8232840

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Visp. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä HERTZ & EUROPCAR