Autonvuokraus Sion Sionin Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

Autonvuokraus Sion Sionin Lentoasema

Paras vuokra-auto Sion Sionin Lentoasema (SIR), Sveitsi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Autonvuokraus kohteessa Sion Sionin Lentoasema (SIR), Sveitsi

Paras myyjä kohteessa Sion Sionin Lentoasema
HERTZ
HERTZ
8.6
/10
Erinomainen
7.8
/10
Rahalle vastinetta
9.2
/10
Puhtaus
8.8
/10
Palvelu vuokraustiskillä
8.6
/10
Auton hakeminen
8.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Sion Sionin Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Hertz Car Hire -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Sion Sionin Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Hertz Car Hire on Ford Fiesta Säästö -luokasta 33,97 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Sion Sionin Lentoasemassa on Säästö , jonka hinta Hertz Car Hire -vuokraamoilta maksaa alkaen 33,97 € päivä Ford Fiestalla.

  Sveitsi:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Hertz Car Hire -vuokraamoilta kohteessa Sion Sionin Lentoasema on Volvo V40, hinnalla 39,96 €/päivä

  Sveitsi :n, suosituin vuokraamo on Europcar (keskimääräinen arvosana 8/10 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Sion Sionin Lentoasema on Seat Ibiza , , alkaen 53,67 € /päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Volkswagen Golf. Sen hinta on alkaen 60,71 €/päivä Europcar -vuokraamolta, jonka arvostelu on 8/10, 500+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Sion Sionin Lentoasema on Ford Fiesta Hertz Car Hire -vuokraamolta. Sen hinta on vain 33,97 €/päivä. Hertz Car Hire -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Parhaat autonvuokrauspaikat lähellä kohdetta Sion Sionin Lentoasema (SIR)

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Sion 1.78 km / 1.11 mi

Sion Sionin Lentoasema autonvuokrausyritykset

Hertz Car Hire
8.6
/10
Erinomainen
Hertz Car Hire
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Sion Sionin Lentoasema
1 kohde: näytä osoite
Hertz Car Hire autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Sion Sionin Lentoasema
HERTZ Sion Sionin Lentoasema (SIR)
Yhteystiedot:
Route de l'Aeroport, 1950
+41 (0)27 322 34 94
Europcar
8.4
/10
Erinomainen
Europcar
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Sion Sionin Lentoasema
3 kohdetta: näytä osoitteet
Europcar autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Sion Sionin Lentoasema
EUROPCAR Sion Sionin Lentoasema (SIR)
Yhteystiedot:
AEROPORT DE SION, SION, 1950
41 27 3238888
EUROPCAR Aigle Railway Station 30.56 km / 18.99 mi
Yhteystiedot:
PLACE DE LA GARE 1, AIGLE, 1860
41 51 2246004
EUROPCAR Vevey Downtown 46.95 km / 29.17 mi
Yhteystiedot:
AVENUE NESTLE 28, VEVEY, 1800
41 21 9223180
Budget Car Rental
8.1
/10
Erinomainen
Budget Car Rental
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Sion Sionin Lentoasema
1 kohde: näytä osoite
Budget Car Rental autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Sion Sionin Lentoasema
BUDGET Vevey Downtown 46.95 km / 29.17 mi
Yhteystiedot:
Avenue Du Clos Daubonne 1, AVENUE DU CLOS DAUBONNE 1, La Tour-De-Peilz, 1814
+41 021 9218860
Nomadcar
7.6
/10
Todella hyvä
Nomadcar
Autonvuokraus lähellä kaupunkia Sion Sionin Lentoasema
1 kohde: näytä osoite
Nomadcar autonvukrauspaikat lähellä kohdetta Sion Sionin Lentoasema
NOMADCAR Montreux 40.9 km / 25.42 mi
Yhteystiedot:
Avenue des Alpes 45 , Montreux, 1820, Switzerland
0041215881321

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Sion Sionin Lentoasema (SIR). Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä HERTZ & EUROPCAR