WHIZ Limassol
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

WHIZ Limassol

Bedste udlejningsbiler i Limassol , Cypern. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

WHIZ Limassol

WHIZ biludlejning i Limassol

Limassol biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Whiz i Limassol blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra Whiz i Limassol er Kia Picanto i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 11,78 € pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Økonomi biludlejningsklassen i Cypern. Den billigste Økonomi bil fra Whiz i Limassol er tilbydes af Ford Fiesta til 14,20 € pr. dag.

  Aida er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Limassol med en gennemsnitlig score på 9.1/10 baseret på mere end 100+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Aida er Hyundai i10 fra Mini biludlejningsklassen til 16,76 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Cypern, som er Økonomi, den billigste bil fra Aida i Limassol er Ford Fiesta, prissat til 20,10 € pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Mitsubishi Mirage. Dens pris starter fra 20,21 € pr. dag ved Aercar, hvis bedømmelsesgennemsnit er 0/10, baseret på over + kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Limassol er Suzuki Alto fra Kem. Dens pris er kun 7,99 € pr. dag. Kem er blevet anmeldt af mere end 500+ kunder med en gennemsnitlig score på 6.8/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om WHIZ i Limassol

WHIZ
Info & Kontakter
Firmanavn: Whiz
Adresse: 35x, King George A, Germasogeia, P.O. Box 52064 , LIMASSOL, 4060
Telefon: 00 357 99656215
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.

WHIZ biludlejningspriser i Limassol

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Whiz
Whiz
fra 12 € fra 14 € fra 95 € fra 64 € fra 40 € fra 43 €
Kem
Kem
fra 8 € fra 10 € fra 83 € fra 71 € fra 37 € fra 51 €
Europcar
Europcar
fra 17 € fra 19 € fra 95 € fra 50 € fra 49 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 12 € fra 14 € fra 97 € fra 59 € fra 40 € fra 44 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 21 € fra 27 € fra 163 € fra 81 € fra 120 € fra 115 €
Europcar
Europcar
fra 25 € fra 30 € fra 164 € fra 89 € fra 74 €
Right-Cars
Right-Cars
fra 17 € fra 25 € fra 60 €
Auto-Union
Auto-Union
fra 17 € fra 19 € fra 44 € fra 62 €
Flizzr
Flizzr
fra 26 € fra 33 €
Sixt-Direct
Sixt-Direct
fra 20 € fra 25 € fra 266 € fra 138 € fra 118 € fra 108 €
Aida
Aida
fra 17 € fra 20 € fra 682 € fra 67 €
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
fra 17 € fra 20 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 17 € fra 15 € fra 104 € fra 80 € fra 62 € fra 88 €
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
fra 35 € fra 36 € fra 74 €
Green-Motion
Green-Motion
fra 13 € fra 16 € fra 55 € fra 55 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 23 € fra 24 € fra 133 € fra 94 € fra 95 € fra 64 €
DriveCyprus Car Hire
DriveCyprus Car Hire
fra 12 € fra 13 € fra 51 € fra 50 €
Aercar
Aercar
fra 18 € fra 20 € fra 128 € fra 163 € fra 68 € fra 75 €

Biludlejning nær Limassol

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Limassol Få billige priser for WHIZ biludlejning