WHIZ Limassol
10
00
10
00
 Hyrbilar

WHIZ Limassol

Bästa hyrbil på Limassol , Cypern. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

WHIZ Limassol

WHIZ hyrbil i Limassol

Hyrbilstips från Limassol

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Whiz i Limassol recenserades av + kunder med en ranking på 0/10. Den billigaste bilen från Whiz i Limassol är Kia Picanto i uthyrningsklassen Mini. Dess pris är bara 11,84 € per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Cypern. Den billigaste bilen i Ekonomi från Whiz i in Limassol är presenterad av Ford Fiesta för 14,27 € per dag.

  Aida är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Limassol med en medelranking på 9.1/10, baserat på recensioner från 100+ kunder. Det billigaste fordonet från Aida är Hyundai i10 i uthyrningsklassen Mini för 16,84 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Cypern, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Aida i Limassol Ford Fiesta, med ett pris på 20,19 € per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Mitsubishi Mirage. Dess pris startar från 20,31 € per dag från Aercar, vars medelrankingvärde är 0/10, baserat på recensioner från + kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Limassol är Suzuki Alto från Kem. Dess pris är bara 8,02 € per dag. Kem var recenserad av 500+ kunder med en medelranking på 6.8/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende WHIZ i Limassol

WHIZ
Info & Kontakter
Företagsnamn: Whiz
Adress: 35x, King George A, Germasogeia, P.O. Box 52064 , LIMASSOL, 4060
Telefon: 00 357 99656215
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.

WHIZ hyrbilsspriser i Limassol

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Whiz
Whiz
från 12 € från 14 € från 96 € från 64 € från 40 € från 43 €
Kem
Kem
från 8 € från 10 € från 84 € från 71 € från 37 € från 51 €
Europcar
Europcar
från 17 € från 19 € från 95 € från 51 € från 49 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 12 € från 14 € från 97 € från 60 € från 40 € från 44 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 22 € från 28 € från 164 € från 81 € från 121 € från 116 €
Europcar
Europcar
från 25 € från 31 € från 164 € från 90 € från 74 €
Right-Cars
Right-Cars
från 17 € från 25 € från 60 €
Auto-Union
Auto-Union
från 17 € från 19 € från 44 € från 63 €
Flizzr
Flizzr
från 27 € från 33 €
Sixt-Direct
Sixt-Direct
från 20 € från 25 € från 267 € från 138 € från 119 € från 109 €
Aida
Aida
från 17 € från 20 € från 685 € från 67 €
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
från 17 € från 20 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 17 € från 16 € från 104 € från 80 € från 62 € från 88 €
SurPrice Car Rentals
SurPrice Car Rentals
från 36 € från 36 € från 74 €
Green-Motion
Green-Motion
från 13 € från 16 € från 55 € från 55 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 23 € från 24 € från 133 € från 94 € från 96 € från 64 €
DriveCyprus Car Hire
DriveCyprus Car Hire
från 12 € från 13 € från 51 € från 50 €
Aercar
Aercar
från 18 € från 20 € från 128 € från 164 € från 69 € från 75 €

Hyrbilar nära Limassol

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för WHIZ hyrbilar