SIXT Pailles
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

SIXT Pailles

Bedste udlejningsbiler i Pailles , Mauritius. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

SIXT Pailles

SIXT biludlejning i Pailles

Pailles biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra SIXT Rent A Car i Pailles blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra SIXT Rent A Car i Pailles er Kia Picanto i Mini biludlejningsklassen. Dens pris er kun 39,90 € pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Mini biludlejningsklassen i Mauritius. Den billigste Mini bil fra SIXT Rent A Car i Pailles er tilbydes af Kia Picanto til 39,90 € pr. dag.

  Hertz Car Hire er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Pailles med en gennemsnitlig score på 7.8/10 baseret på mere end 50+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Hertz Car Hire er Suzuki Alto fra Mini biludlejningsklassen til 38,08 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Mauritius, som er Mini, den billigste bil fra Hertz Car Hire i Pailles er Suzuki Alto, prissat til 38,08 € pr. dag.

  I Mini-klassen er den mest populære model Suzuki Celerio. Dens pris starter fra 28,50 € pr. dag ved Royal-Car-Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 0/10, baseret på over + kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Pailles er Hyundai i10 fra OLA Mauritius . Dens pris er kun 25,74 € pr. dag. OLA Mauritius er blevet anmeldt af mere end 100+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.6/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om SIXT i Pailles

SIXT
Info & Kontakter
Firmanavn: SIXT Rent A Car
Adresse: Royal Road, Calodyne, .
Telefon: +230-52509999
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Personlig Service — Du bliver mødt af en af biludlejerens medarbejdere, som følger dig ud til bilen.

SIXT biludlejningspriser i Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 40 € fra 44 €
OLA Mauritius
OLA Mauritius
fra 26 € fra 34 € fra 122 €
Mauriconnect-Car-Rental
Mauriconnect-Car-Rental
fra 29 € fra 29 € fra 56 €
First Car Rental
First Car Rental
fra 42 € fra 42 € fra 96 € fra 231 € fra 62 € fra 96 €
Pingouin-Car
Pingouin-Car
fra 30 € fra 36 € fra 97 € fra 55 € fra 61 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 44 € fra 46 € fra 54 € fra 82 €
Europcar
Europcar
fra 44 € fra 56 € fra 126 € fra 109 € fra 123 € fra 118 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 39 € fra 46 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 45 € fra 86 € fra 64 € fra 101 €
Pingouin-Cars
Pingouin-Cars
fra 31 € fra 36 € fra 57 € fra 64 €
International Supplier
International Supplier
fra 49 € fra 54 €
Green-Motion
Green-Motion
fra 58 € fra 51 € fra 154 €
Morisoleil-Car-Rental
Morisoleil-Car-Rental
fra 26 € fra 33 €
Royal-Car-Rental
Royal-Car-Rental
fra 29 € fra 30 € fra 114 € fra 59 €
Thrifty
Thrifty
fra 45 € fra 48 €
Surprice
Surprice
fra 59 € fra 69 € fra 83 €

SIXT biludlejningssteder i nærheden af Pailles

SIXT biludlejning i lufthavne i nærheden

SIXT biludlejning i nærmeste byer

SIXT biludlejning ved havn

Biludlejning nær Pailles

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Pailles Få billige priser for SIXT biludlejning