SIXT Pailles
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

SIXT Pailles

Най-добрите коли под наем в Pailles, Мавриций. Без скрити такси. Безплатно анулиране

SIXT Pailles

SIXT за коли под наем в Pailles

Pailles коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от SIXT Rent A Car в Pailles бяха прегледани от + клиенти с оценка 0/10. Най-евтината кола от SIXT Rent A Car в Pailles е автомобилът Kia Picanto в клас Малък. Цената е само 41,06 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Малък при наем в Мавриций. Най-евтината кола от клас Малък от SIXT Rent A Car в Pailles е предоставена от Kia Picanto за 41,06 € на ден.

  Hertz Car Hire е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Pailles, с рейтинг средна оценка от 7.8/10, въз основа на 50+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Hertz Car Hire е Suzuki Alto от клас Малък с наем от 39,19 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Мавриций, която е Малък, най-евтината кола от Hertz Car Hire в Pailles е Suzuki Alto, на цена от 39,19 € на ден.

  Сред Малък, най-популярният модел е Suzuki Celerio. Цената му започва от 29,32 € на ден от Royal-Car-Rental, чийто среден рейтинг е 0/10, въз основа на + отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Pailles е Hyundai i10 от OLA Mauritius . Цената му е само 26,48 € на ден. OLA Mauritius е прегледана от 100+ клиенти с средна оценка от 7.6/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за SIXT в: Pailles

SIXT
Информация и Контакти
Име на фирмата: SIXT Rent A Car
Адрес: Royal Road, Calodyne, .
Телефон: +230-52509999
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Посрещане — Представител на компанията за автомобили под наем ще ви посрещне на летището и ще ви отведе до мястото на взимане на автомобила.

SIXT за коли под наем в Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Кабриолет
Кабриолет
Ван
Ван
SUV
SUV
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
от 41 € от 45 €
OLA Mauritius
OLA Mauritius
от 26 € от 35 € от 125 €
Mauriconnect-Car-Rental
Mauriconnect-Car-Rental
от 30 € от 30 € от 58 €
First Car Rental
First Car Rental
от 43 € от 43 € от 99 € от 238 € от 64 € от 99 €
Pingouin-Car
Pingouin-Car
от 31 € от 37 € от 100 € от 56 € от 62 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 45 € от 48 € от 55 € от 84 €
Europcar
Europcar
от 46 € от 57 € от 129 € от 112 € от 126 € от 122 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 40 € от 47 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 46 € от 88 € от 66 € от 104 €
Pingouin-Cars
Pingouin-Cars
от 32 € от 37 € от 59 € от 66 €
International Supplier
International Supplier
от 50 € от 56 €
Green-Motion
Green-Motion
от 60 € от 52 € от 158 €
Morisoleil-Car-Rental
Morisoleil-Car-Rental
от 27 € от 34 €
Royal-Car-Rental
Royal-Car-Rental
от 29 € от 31 € от 117 € от 61 €
Thrifty
Thrifty
от 46 € от 49 €
Surprice
Surprice
от 61 € от 71 € от 86 €

SIXT за коли под наем отдаване под наем наблизо Pailles

SIXT отдаване под наем в летищата наоколо

SIXT коли под наем в най-близките градове

SIXT коли под наем в пристанището

Коли под наем в близост до Pailles

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Pailles. Вземете евтини цени за SIXT на Коли под наем