SIXT Pailles
10
00
10
00
 Leiebiler

SIXT Pailles

Beste leiebiler i Pailles, Mauritius. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

SIXT Pailles

SIXT leiebil i Pailles

Leiebiltips til Pailles

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra SIXT Rent A Car i Pailles ble anmeldt av + kunder med en vurdering på 0/10. Den billigeste bilen fra SIXT Rent A Car i Pailles er Kia Picanto i leiebilklassen Mini. Prisen er kun USD 44,37 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Mini i Mauritius. Den billigste bilen i Mini fra SIXT Rent A Car i Pailles er presentert av Kia Picanto for USD 44,37 per dag.

  Hertz Car Hire er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Pailles med en gjennomsnittsvurdering på 7.8/10, basert på 50+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Hertz Car Hire er Suzuki Alto i leiebilklassen Mini for USD 42,35 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Mauritius, hvilket er Mini, er den billigste bilen fra Hertz Car Hire i Pailles Suzuki Alto, med en pris på USD 42,35 per dag.

  Blant Mini er den mest populære modellen Suzuki Celerio. Prisen starter fra USD 31,69 per dag fra Royal-Car-Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 0/10, basert på + kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Pailles er Hyundai i10 fra OLA Mauritius . Prisen er kun USD 28,62 per dag. OLA Mauritius ble anmeldt av 100+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 7.6/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om SIXT i Pailles

SIXT
Info & Kontakter
Firmanavn: SIXT Rent A Car
Adresse: Royal Road, Calodyne, .
Telefon: +230-52509999
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Møte og motta — En representant fra bilutleieselskapet vil møte deg på flyplassen og ta deg med til hentestedet.

SIXT leiebilpriser i Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport (MRU)

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 44 fra USD 49
OLA Mauritius
OLA Mauritius
fra USD 29 fra USD 38 fra USD 135
Mauriconnect-Car-Rental
Mauriconnect-Car-Rental
fra USD 32 fra USD 32 fra USD 62
First Car Rental
First Car Rental
fra USD 46 fra USD 46 fra USD 107 fra USD 257 fra USD 69 fra USD 107
Pingouin-Car
Pingouin-Car
fra USD 33 fra USD 40 fra USD 108 fra USD 61 fra USD 67
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 49 fra USD 52 fra USD 60 fra USD 91
Europcar
Europcar
fra USD 49 fra USD 62 fra USD 129 fra USD 121 fra USD 136 fra USD 132
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 44 fra USD 51
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 68 fra USD 96 fra USD 105 fra USD 112
Pingouin-Cars
Pingouin-Cars
fra USD 35 fra USD 40 fra USD 63 fra USD 71
International Supplier
International Supplier
fra USD 55 fra USD 61
Green-Motion
Green-Motion
fra USD 65 fra USD 56 fra USD 171
Morisoleil-Car-Rental
Morisoleil-Car-Rental
fra USD 29 fra USD 36
Royal-Car-Rental
Royal-Car-Rental
fra USD 32 fra USD 33 fra USD 127 fra USD 66
Thrifty
Thrifty
fra USD 50 fra USD 53
Surprice
Surprice
fra USD 66 fra USD 77 fra USD 92

SIXT leiebilsted nære Pailles

SIXT leiebil på flyplasser i området

SIXT leiebil i nærmeste byer

SIXT leiebil i havn

Leiebiler nære Pailles

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Pailles Få billige priser for SIXT bilutleie