HERTZ Stockholm Lapangan Terbang Bromma
10
00
10
00
Kereta Sewa

HERTZ Stockholm Lapangan Terbang Bromma

Kereta sewa terbaik di Stockholm Lapangan Terbang Bromma (BMA), Sweden. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

HERTZ Stockholm Lapangan Terbang Bromma

HERTZ kereta sewa di Stockholm Lapangan Terbang Bromma

HERTZ di Stockholm Lapangan Terbang Bromma
HERTZ
HERTZ
8.2
/10
Cemerlang
7.7
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
8.5
/10
Kebersihan
8.1
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
8
/10
Proses pengambilan kereta sewa
8.5
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Stockholm Lapangan Terbang Bromma

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Hertz Car Hire di Stockholm Lapangan Terbang Bromma telah diulas oleh 2000+ pelanggan dengan rating 8.2/10. Kereta termurah dari Hertz Car Hire di Stockholm Lapangan Terbang Bromma adalah Ford Ka kereta sewa kelas Mini. Harganya cuma €45.98 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Mini di Stockholm Lapangan Terbang Bromma dan kereta sewa kelas Kompak di Sweden. Kereta Mini paling murah dari Hertz Car Hire di Stockholm Lapangan Terbang Bromma adalah Ford Ka untuk €45.98 sehari. Kereta Kompak paling murah dari Hertz Car Hire di Stockholm Lapangan Terbang Bromma dibawakan oleh Ford Focus untuk €119.26 sehari.

  Europcar adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Stockholm Lapangan Terbang Bromma dengan purata skor rating adalah 8.5/10, berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Europcar ialah Skoda Citigo, kereta sewa kelas Mini untuk €64.87 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Stockholm Lapangan Terbang Bromma ialah Mini dengan harga dari Europcar bermula dari €64.87 sehari untuk Skoda Citigo.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Sweden, adalah Kompak, kereta paling murah dari Europcar di Stockholm Lapangan Terbang Bromma ialah Volkswagen Golf, diletakkan harga pada €146.30 sehari.

  Kereta Mini termurah di Stockholm Lapangan Terbang Bromma disediakan oleh MABI Car Rentals (dinilai 8.5/10 oleh 1000+ pelanggan), dan kereta paling mampu milik dalam kumpulan itu dari vendor tersebut iala Fiat 500, diletakkan harga pada €32.89 sehari.

  Kereta Kompak termurah diberikan oleh vendor yang sama: MABI Car Rentals. Kereta itu ialah Opel Astra, diletakkan harga pada €35.30 sehari.

  Manakala vendor paling popular di Sweden, namanya ialah Budget Car Rental (skor purata 8.4/10 dinilai oleh 2000+ pelanggan). Kereta Mini termurah di Stockholm Lapangan Terbang Bromma ialah Fiat 500, dengan harga bermula dari €95.59 sehari.

  Antara Kompak, model paling popular ialah Kia Ceed. Harganya bermula dari €106.06 sehari dari Budget Car Rental, dengan skor rating purata ialah 8.4/10, berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Stockholm Lapangan Terbang Bromma adalah Skoda Fabia dari MABI Car Rentals. Harganya cuma €32.80 sehari. MABI Car Rentals dinilai oleh 1000+ pelanggan dengan purata skor rating 8.5/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai HERTZ di Stockholm Lapangan Terbang Bromma

HERTZ
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Hertz Car Hire
Alamat: Bromma Airport, Bromma (sto), 000
Nombor Telefon: 086292750
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Pengambilan Di Lapangan Terbang — Syarikat kereta sewa mempunyai kaunter di terminal lapangan terbang.
Nilaian: 8.2/10, yang mana Cemerlang

HERTZ harga kereta sewa di Stockholm Lapangan Terbang Bromma

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Kereta berhud
Kereta berhud
Van
Van
SUV
SUV
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari €46 dari €47 dari €186
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
dari €33 dari €33 dari €81 dari €100
International Supplier
International Supplier
dari €47 dari €75 dari €88 dari €152 dari €71 dari €90
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari €96 dari €35 dari €99 dari €65
Europcar
Europcar
dari €65 dari €132 dari €353 dari €199
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari €75 dari €110 dari €135 dari €148 dari €276 dari €130 dari €146
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari €34 dari €96 dari €100 dari €132
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari €46 dari €172

HERTZ lokasi kereta sewa berhampiran Stockholm Lapangan Terbang Bromma

HERTZ sewa di lapangan terbang dan sekitar

HERTZ kereta sewa di stesen kereta api

HERTZ sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran Stockholm Lapangan Terbang Bromma

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Kereta sewa di stesen kereta api

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Stockholm Lapangan Terbang Bromma Dapatkan harga murah untuk kereta sewa HERTZ