INTERRENT Dubai Lufthavn T3
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

INTERRENT Dubai Lufthavn T3

Bedste udlejningsbiler i Dubai Lufthavn T3 (DA3), Forenede Arabiske Emirater. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

INTERRENT Dubai Lufthavn T3

INTERRENT biludlejning i Dubai Lufthavn T3

Dubai Lufthavn T3 biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Interrent i Dubai Lufthavn T3 blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra Interrent i Dubai Lufthavn T3 er Mitsubishi Attrage i Økonomi biludlejningsklassen. Dens pris er kun 22,50 € pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra SUV biludlejningsklassen i Dubai Lufthavn T3 og af Økonomi biludlejningsklassen i Forenede Arabiske Emirater. Den billigste SUV bil fra Interrent i Dubai Lufthavn T3 er Chevrolet Trax til 31,70 € pr. dag. Den billigste Økonomi bil fra Interrent i Dubai Lufthavn T3 er tilbydes af Mitsubishi Attrage til 22,50 € pr. dag.

  AVIS Car Rental er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Dubai Lufthavn T3 med en gennemsnitlig score på 7.8/10 baseret på mere end 250+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra AVIS Car Rental er Toyota Echo fra Økonomi biludlejningsklassen til 15,92 € pr. dag.

  Den mest populære biludlejningsklasse i Dubai Lufthavn T3 er SUV med priser ved AVIS Car Rental startende fra 43,58 € pr. dag for en Nissan X-Trail.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Forenede Arabiske Emirater, som er Økonomi, den billigste bil fra AVIS Car Rental i Dubai Lufthavn T3 er Toyota Echo, prissat til 15,92 € pr. dag.

  Den mest populære udbyder i Forenede Arabiske Emirater, er Europcar (gennemsnitlig score på 6.3/10 vurderet af 250+ kunder). Den billigste SUV-bil i Dubai Lufthavn T3 er Chevrolet Trax, med priser startende fra 34,75 € pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Chevrolet Aveo. Dens pris starter fra 27,53 € pr. dag ved Europcar, hvis bedømmelsesgennemsnit er 6.3/10, baseret på over 250+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Dubai Lufthavn T3 er Chevrolet Spark fra Budget Car Rental. Dens pris er kun 14,42 € pr. dag. Budget Car Rental er ikke blevet anmeldt af vores kunder endnu, vær den første til at gøre det!

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om INTERRENT i Dubai Lufthavn T3

INTERRENT
Info & Kontakter
Firmanavn: Interrent
Adresse: Dubai International Airport Terminal 3, Dubai
Telefon: 0097142203933
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Afhentning i lufthavnen — Biludlejeren har en skranke i selve lufthavnsterminalen.

INTERRENT biludlejningspriser i Dubai Lufthavn T3

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
Interrent
Interrent
fra 24 € fra 23 € fra 32 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 14 € fra 56 € fra 31 € fra 100 € fra 67 € fra 38 € fra 88 €
Go
Go
fra 14 € fra 15 € fra 81 € fra 52 € fra 46 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 16 € fra 65 € fra 61 € fra 54 € fra 44 € fra 142 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 53 € fra 139 € fra 135 € fra 106 € fra 126 €
Diamondlease
Diamondlease
fra 16 € fra 49 € fra 34 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 29 € fra 31 € fra 287 € fra 93 € fra 97 € fra 39 € fra 59 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 70 € fra 25 € fra 304 € fra 117 € fra 91 € fra 41 € fra 105 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 19 € fra 17 € fra 98 € fra 51 € fra 47 € fra 163 €
International Supplier
International Supplier
fra 40 € fra 77 € fra 102 € fra 174 €
Alamo
Alamo
fra 50 € fra 30 € fra 83 € fra 69 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 29 € fra 41 € fra 208 € fra 109 € fra 135 € fra 48 €
National
National
fra 39 € fra 44 € fra 77 € fra 79 €
CarGets Rent A Car
CarGets Rent A Car
fra 397 € fra 83 € fra 170 € fra 252 € fra 198 € fra 252 €
White-And-Black
White-And-Black
fra 74 € fra 187 € fra 41 €
Europcar
Europcar
fra 26 € fra 28 € fra 38 € fra 62 € fra 51 € fra 35 €
Payless
Payless
fra 20 € fra 65 € fra 110 € fra 109 € fra 42 €

INTERRENT biludlejningssteder i nærheden af Dubai Lufthavn T3

INTERRENT biludlejning i lufthavne i nærheden

INTERRENT biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Dubai Lufthavn T3

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Ajman 19.92 km / 12.38 mi

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Dubai Lufthavn T3 Få billige priser for INTERRENT biludlejning