INTERRENT Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport
10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

INTERRENT Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport

Bedste udlejningsbiler i Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport (DWC), Forenede Arabiske Emirater. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

INTERRENT Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport

INTERRENT biludlejning i Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport

Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Biludlejning fra Interrent i Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport blev gennemgået af mere end + kunder med en bedømmelse på 0/10. Den billigste bil fra Interrent i Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport er Mitsubishi Attrage i Økonomi biludlejningsklassen. Dens pris er kun 18,45 € pr. dag.

  De fleste af vores kunder booker normalt biler fra Økonomi biludlejningsklassen i Forenede Arabiske Emirater. Den billigste Økonomi bil fra Interrent i Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport er tilbydes af Mitsubishi Attrage til 18,45 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Forenede Arabiske Emirater, som er Økonomi, den billigste bil fra Alamo i Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport er Ford Fiesta, prissat til 29,02 € pr. dag.

  Den billigste lejebil i Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport er Nissan Micra fra Alamo. Dens pris er kun 18,27 € pr. dag. Alamo er ikke blevet anmeldt af vores kunder endnu, vær den første til at gøre det!

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Information om INTERRENT i Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport

INTERRENT
Info & Kontakter
Firmanavn: Interrent
Adresse: Al Maktoum, Airport Street , Dubai
Telefon: +971 (4) 8879716
Se på kortet: Google Maps
Funktioner
Afhentningstype: Gratis shuttlebus — Biludlejeren stiller en shuttlebus gratis til rådighed til det sted i nærheden af hovedterminalen, hvor du skal hente bilen.

INTERRENT biludlejningspriser i Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
Interrent
Interrent
fra 23 € fra 18 € fra 32 €
Alamo
Alamo
fra 18 € fra 29 € fra 56 € fra 36 €
CarGets Rent A Car
CarGets Rent A Car
fra 425 € fra 242 € fra 212 € fra 272 € fra 242 € fra 272 €

INTERRENT biludlejningssteder i nærheden af Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport

INTERRENT biludlejning i lufthavne i nærheden

INTERRENT biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Dubai 43.25 km / 26.87 mi

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Dubai Jebel Ali Al Maktoum Aiport Få billige priser for INTERRENT biludlejning