SUV Udlejning Sharjah Internationale Lufthavn
10
00
10
00
SUV Udlejning Sharjah Internationale Lufthavn

SUV Udlejning Sharjah Internationale Lufthavn

Bedste udlejningsbiler i Sharjah Internationale Lufthavn (SHJ), Forenede Arabiske Emirater. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

SUV biludlejning i Sharjah Internationale Lufthavn

HERTZ i Sharjah Internationale Lufthavn
HERTZ
HERTZ
8.4
/10
Fremragende
8.7
/10
Samlet værdi for pengene
9.1
/10
Renlighed
7.8
/10
Service ved udlejningsskranke
8.1
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.5
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 100+ kundeanmeldelser

Sharjah Internationale Lufthavn biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  SUV-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Sharjah Internationale Lufthavn. Den billigste SUV-bil tilbydes af Chevrolet Trax fra Interrent i Sharjah Internationale Lufthavn. Dens pris starter fra 31,28 € pr. dag.

  Hvis du vil leje en SUV-bil fra den højest vurderede udbyder i Sharjah Internationale Lufthavn, skal du kigge på Hertz Car Hire. Denne biludlejningsudbyder er blevet anmeldt af 100+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.4/10. SUV-bilen fra Hertz Car Hire i Sharjah Internationale Lufthavn med den lavest mulige pris er Honda Pilot. Den koster dig omkring 58,29 € pr. dag.

  Hertz Car Hire er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Sharjah Internationale Lufthavn med en gennemsnitlig score på 8.4/10 baseret på mere end 100+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Hertz Car Hire er Hyundai i10 fra Mini biludlejningsklassen til 17,01 € pr. dag.

  Den mest populære biludlejningsklasse i Sharjah Internationale Lufthavn er Kompakt med priser ved Hertz Car Hire startende fra 89,23 € pr. dag for en Toyota Corolla.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Forenede Arabiske Emirater, som er Økonomi, den billigste bil fra Hertz Car Hire i Sharjah Internationale Lufthavn er Kia Picanto, prissat til 81,59 € pr. dag.

  Den mest populære udbyder i Forenede Arabiske Emirater, er Europcar (gennemsnitlig score på 6/10 vurderet af 250+ kunder). Den billigste Kompakt-bil i Sharjah Internationale Lufthavn er Proton Wira, med priser startende fra 20,68 € pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Chevrolet Aveo. Dens pris starter fra 24,57 € pr. dag ved Europcar, hvis bedømmelsesgennemsnit er 6/10, baseret på over 250+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Sharjah Internationale Lufthavn er Chevrolet Spark fra Budget Car Rental. Dens pris er kun 14,54 € pr. dag. Budget Car Rental er ikke blevet anmeldt af vores kunder endnu, vær den første til at gøre det!

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

SUV biludlejningspriser i Sharjah Internationale Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Stor Størrelse
Stor Størrelse
Luksus
Luksus
Cabriolet
Cabriolet
Varevogn
Varevogn
SUV
SUV
Eksotisk
Eksotisk
Interrent
Interrent
fra 21 € fra 18 € fra 31 €
Europcar
Europcar
fra 23 € fra 25 € fra 37 € fra 70 € fra 55 € fra 33 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 26 € fra 29 € fra 86 € fra 63 € fra 34 €
White-And-Black
White-And-Black
fra 73 € fra 158 € fra 35 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 30 € fra 61 € fra 63 € fra 129 € fra 37 € fra 139 €
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 23 € fra 24 € fra 279 € fra 83 € fra 90 € fra 40 € fra 52 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 15 € fra 42 € fra 54 € fra 90 € fra 51 € fra 42 € fra 91 €
Go
Go
fra 17 € fra 87 € fra 56 € fra 44 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 70 € fra 24 € fra 309 € fra 69 € fra 106 € fra 48 € fra 64 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra 17 € fra 82 € fra 276 € fra 175 € fra 173 € fra 58 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 24 € fra 97 € fra 89 €
CarGets Rent A Car
CarGets Rent A Car
fra 379 € fra 221 € fra 158 € fra 238 € fra 221 € fra 238 €

SUV biludlejningssteder i nærheden af Sharjah Internationale Lufthavn

SUV biludlejning i lufthavne i nærheden

SUV biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Sharjah Internationale Lufthavn

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Dubai 22.57 km / 14.02 mi

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Sharjah Internationale Lufthavn Få billige priser for SUV biludlejning