SUV Sewa Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang
10
00
10
00
SUV Sewa Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang

SUV Sewa Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang

Kereta sewa terbaik di Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang (SHJ), Emiriah Arab Bersatu. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

SUV kereta sewa di Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang

HERTZ di Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang
HERTZ
HERTZ
8.4
/10
Cemerlang
8.7
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
9.1
/10
Kebersihan
7.8
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
8.1
/10
Proses pengambilan kereta sewa
8.5
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta SUV ditempah secara meluas oleh pelanggan kami di Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang. Kereta SUV termurah diberikan oleh Chevrolet Trax dari Interrent di Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang. Harganya bermula dari €30.40 sehari.

  Jika anda mahu menyewa kereta SUV daripada vendor nilaian tertinggi di Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang, anda patut memberi perhatian kepada Hertz Car Hire. Penyedia kereta sewa ini dinilai oleh 100+ pelanggan dengan skor purata 8.4/10. Kereta SUV dari Hertz Car Hire di Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang dengan harga paling rendah ialah Honda Pilot. Anda akan dikenakan bayaran hanya €56.65 sehari.

  Hertz Car Hire adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang dengan purata skor rating adalah 8.4/10, berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Hertz Car Hire ialah Hyundai i10, kereta sewa kelas Mini untuk €16.53 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang ialah Kompak dengan harga dari Hertz Car Hire bermula dari €86.72 sehari untuk Toyota Corolla.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Emiriah Arab Bersatu, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari Hertz Car Hire di Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang ialah Kia Picanto, diletakkan harga pada €79.29 sehari.

  Manakala vendor paling popular di Emiriah Arab Bersatu, namanya ialah Europcar (skor purata 6/10 dinilai oleh 250+ pelanggan). Kereta Kompak termurah di Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang ialah Proton Wira, dengan harga bermula dari €20.09 sehari.

  Antara Ekonomi, model paling popular ialah Chevrolet Aveo. Harganya bermula dari €23.88 sehari dari Europcar, dengan skor rating purata ialah 6/10, berdasarkan pada 250+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang adalah Chevrolet Spark dari Budget Car Rental. Harganya cuma €14.13 sehari. Budget Car Rental tidak dinilai oleh pelanggan kami lagi, jadilah yang pertama menilainya!

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

SUV harga kereta sewa di Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Kereta berhud
Kereta berhud
Van
Van
SUV
SUV
Eksotik
Eksotik
Interrent
Interrent
dari €21 dari €18 dari €30
Europcar
Europcar
dari €22 dari €24 dari €36 dari €68 dari €54 dari €32
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari €26 dari €28 dari €84 dari €61 dari €33
White-And-Black
White-And-Black
dari €71 dari €154 dari €34
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari €29 dari €59 dari €61 dari €126 dari €36 dari €135
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
dari €22 dari €23 dari €271 dari €81 dari €87 dari €38 dari €51
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari €14 dari €41 dari €53 dari €87 dari €49 dari €41 dari €88
Go
Go
dari €17 dari €85 dari €54 dari €43
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari €68 dari €24 dari €300 dari €67 dari €103 dari €47 dari €62
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari €17 dari €79 dari €268 dari €170 dari €168 dari €57
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari €23 dari €94 dari €86
CarGets Rent A Car
CarGets Rent A Car
dari €368 dari €215 dari €154 dari €231 dari €215 dari €231

SUV lokasi kereta sewa berhampiran Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang

SUV sewa di lapangan terbang dan sekitar

SUV sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

 • Dubai 22.57 km / 14.02 batu

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Antarabangsa Sharjah Lapangan Terbang Dapatkan harga murah untuk kereta sewa SUV