SNAP RENTALS Auckland Airport Domestic Terminal
10
00
10
00
 Hyrbilar

SNAP RENTALS Auckland Airport Domestic Terminal

Bästa hyrbil på Auckland Airport Domestic Terminal (AKL), Nya Zeeland. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

SNAP RENTALS Auckland Airport Domestic Terminal

SNAP RENTALS hyrbil i Auckland Airport Domestic Terminal

SNAP RENTALS i Auckland Airport Domestic Terminal
SNAP RENTALS
SNAP RENTALS
7.1
/10
Mycket bra
7.8
/10
Totalt värde för pengarna
7.2
/10
Renlighet
6.5
/10
Service vid hyrbilsdisken
7
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
7.1
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 250+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Auckland Airport Domestic Terminal

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Snap-Rentals i Auckland Airport Domestic Terminal recenserades av 250+ kunder med en ranking på 7.1/10. Den billigaste bilen från Snap-Rentals i Auckland Airport Domestic Terminal är Toyota Yaris i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 32,25 € per dag.

  Ekonomi i Auckland Airport Domestic Terminal och i uthyrningsklassen Stadsjeep i Nya Zeeland. Den billigaste bilen i Ekonomi från Snap-Rentals i Auckland Airport Domestic Terminal är Toyota Yaris för 32,25 € per dag. Den billigaste bilen i Stadsjeep från Snap-Rentals i in Auckland Airport Domestic Terminal är presenterad av Nissan X-Trail för 58,61 € per dag.

  Keddy-By-Europcar är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Auckland Airport Domestic Terminal med en medelranking på 8.9/10, baserat på recensioner från 100+ kunder. Det billigaste fordonet från Keddy-By-Europcar är Fiat 500 Pop i uthyrningsklassen Ekonomi för 59,33 € per dag.

  Den mest populära hyrbilsklassen i Auckland Airport Domestic Terminal är Ekonomi med priser från Keddy-By-Europcar som börjar med 59,33 € per dag för Fiat 500 Pop.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Nya Zeeland, vilket är Stadsjeep, är den billigaste bilen från Keddy-By-Europcar i Auckland Airport Domestic Terminal Nissan Qashqai, med ett pris på 63,22 € per dag.

  Som för den mest populära uthyraren i Nya Zeeland, dess namn är Hitch-Car-Rentals (medelranking på 6.7/10 från 50+ kunders recensioner). Den billigaste Ekonomi i Auckland Airport Domestic Terminal är Mazda Demio, med priser som startar från 16,43 € per dag.

  Bland Stadsjeep är den mest populära modellen Mitsubishi Outlander. Dess pris startar från 25,86 € per dag från Hitch-Car-Rentals, vars medelrankingvärde är 6.7/10, baserat på recensioner från 50+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Auckland Airport Domestic Terminal är Nissan Tiida från East-Coast. Dess pris är bara 11,73 € per dag. East-Coast var recenserad av 250+ kunder med en medelranking på 6.5/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende SNAP RENTALS i Auckland Airport Domestic Terminal

SNAP RENTALS
Info & Kontakter
Företagsnamn: Snap-Rentals
Adress: 42 Verissimo Drive (Inside Park & Fly), Auckland, 2022
Telefon: +64 9 275 2438 or freephone 0800 288 699
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Kostnadsfri skyttelbuss — Biluthyrningsfirman erbjuder kostnadsfri transport med skyttelbuss till hämtningsplatsen i närheten av huvudterminalen.
Klassificering: 7.1/10, vilket är Mycket bra

SNAP RENTALS hyrbilsspriser i Auckland Airport Domestic Terminal

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Snap-Rentals
Snap-Rentals
från 32 € från 59 €
Letz-Rent-A-Car
Letz-Rent-A-Car
från 13 € från 13 € från 29 € från 54 € från 20 € från 18 €
East-Coast
East-Coast
från 14 € från 17 € från 36 € från 36 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 51 € från 59 € från 95 € från 57 €
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
från 24 € från 98 € från 49 €
Dollar
Dollar
från 28 € från 38 €
Sixt
Sixt
från 39 € från 55 € från 43 €
Aerodrive
Aerodrive
från 32 € från 18 € från 37 € från 70 € från 27 €
Interrent
Interrent
från 22 €
Abell Rentals
Abell Rentals
från 54 € från 104 €
Scotties Car Rentals
Scotties Car Rentals
från 16 € från 28 € från 32 €
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
från 22 € från 32 € från 50 € från 43 €
Mode-Rentals
Mode-Rentals
från 15 € från 25 € från 23 € från 26 €
Europcar
Europcar
från 33 € från 63 € från 125 € från 53 €
Drive-Nz
Drive-Nz
från 45 € från 28 € från 52 €
Hitch-Car-Rentals
Hitch-Car-Rentals
från 16 € från 23 € från 26 € från 26 €
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
från 59 € från 64 € från 63 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 64 € från 71 € från 100 € från 60 €
SNAP Rentals
SNAP Rentals
från 19 € från 35 € från 35 €
Ezi Car Rental
Ezi Car Rental
från 18 € från 59 € från 48 €
Go-Rentals
Go-Rentals
från 21 € från 105 € från 39 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 44 € från 51 € från 77 € från 50 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 60 € från 43 € från 52 € från 81 € från 55 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 50 € från 81 € från 54 €
Enterprise
Enterprise
från 33 € från 51 € från 39 €

SNAP RENTALS Hyrbil nära Auckland Airport Domestic Terminal

SNAP RENTALS uthyrning vid flygplatser runt

SNAP RENTALS hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Auckland Airport Domestic Terminal

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för SNAP RENTALS hyrbilar