ALAMO Auckland Flygplats
10
00
10
00
 Hyrbilar

ALAMO Auckland Flygplats

Bästa hyrbil på Auckland Flygplats (AKL), Nya Zeeland. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

ALAMO Auckland Flygplats

ALAMO hyrbil i Auckland Flygplats

Hyrbilstips från Auckland Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Alamo i Auckland Flygplats recenserades av + kunder med en ranking på 0/10. Den billigaste bilen från Alamo i Auckland Flygplats är Kia Cerato i uthyrningsklassen Standard. Dess pris är bara 79,86 € per dag.

  i uthyrningsklassen Stadsjeep i Nya Zeeland. Den billigaste bilen i Stadsjeep från Alamo i in Auckland Flygplats är presenterad av Mitsubishi Outlander för 103,76 € per dag.

  Abell Rentals är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Auckland Flygplats med en medelranking på 9.4/10, baserat på recensioner från 100+ kunder. Det billigaste fordonet från Abell Rentals är Toyota Echo i uthyrningsklassen Mini för 15,51 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Nya Zeeland, vilket är Stadsjeep, är den billigaste bilen från Abell Rentals i Auckland Flygplats Hyundai Tucson, med ett pris på 49,91 € per dag.

  Bland Stadsjeep är den mest populära modellen Mahindra XUV 500. Dess pris startar från 34,81 € per dag från Hitch-Car-Rentals, vars medelrankingvärde är 7.4/10, baserat på recensioner från 100+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Auckland Flygplats är Hyundai Getz från Letz-Rent-A-Car. Dess pris är bara 10,78 € per dag. Letz-Rent-A-Car var recenserad av 10+ kunder med en medelranking på 9.2/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende ALAMO i Auckland Flygplats

ALAMO
Info & Kontakter
Företagsnamn: Alamo
Adress: SERVICED BY ENTERPRISE, 42 VERISSIMO DRIVE MANGERE, AUCKLAND, 2022
Telefon: 0064092560849
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Kostnadsfri skyttelbuss — Biluthyrningsfirman erbjuder kostnadsfri transport med skyttelbuss till hämtningsplatsen i närheten av huvudterminalen.

ALAMO hyrbilsspriser i Auckland Flygplats

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Alamo
Alamo
från 91 € från 121 € från 104 €
Abell Rentals
Abell Rentals
från 16 € från 40 € från 31 € från 106 € från 41 € från 50 €
Letz-Rent-A-Car
Letz-Rent-A-Car
från 16 € från 11 € från 30 € från 62 € från 21 € från 20 €
Mode-Rentals
Mode-Rentals
från 17 € från 23 € från 26 € från 95 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 33 € från 37 € från 56 € från 36 €
Hitch-Car-Rentals
Hitch-Car-Rentals
från 18 € från 27 € från 82 € från 35 €
National
National
från 92 € från 123 € från 114 €
Sixt
Sixt
från 42 € från 57 € från 47 €
Aerodrive
Aerodrive
från 29 € från 44 € från 48 € från 41 €
Interrent
Interrent
från 26 €
Snap-Rentals
Snap-Rentals
från 33 € från 107 € från 47 €
Enterprise
Enterprise
från 45 € från 134 € från 33 €
Scotties Car Rentals
Scotties Car Rentals
från 20 € från 66 € från 26 € från 30 €
Drive-Nz
Drive-Nz
från 49 € från 29 € från 77 € från 24 €
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
från 156 € från 272 € från 123 €
East-Coast
East-Coast
från 20 € från 36 € från 56 € från 26 €
Europcar
Europcar
från 78 € från 84 € från 161 € från 83 €
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
från 37 € från 48 € från 46 €
Lucky Rentals
Lucky Rentals
från 16 € från 30 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 32 € från 35 € från 150 € från 39 €
SNAP Rentals
SNAP Rentals
från 22 € från 37 € från 37 €
Ezi Car Rental
Ezi Car Rental
från 21 € från 131 € från 52 €
Go-Rentals
Go-Rentals
från 30 € från 81 € från 43 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 93 € från 46 € från 83 € från 67 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 37 € från 97 € från 36 € från 99 € från 94 €
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
från 26 € från 36 € från 64 € från 57 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 54 € från 85 € från 56 €
Dollar
Dollar
från 32 € från 22 €

ALAMO Hyrbil nära Auckland Flygplats

ALAMO hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Auckland Flygplats

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för ALAMO hyrbilar