ALAMO Auckland Lufthavn
10
00
10
00
 Leiebiler

ALAMO Auckland Lufthavn

Beste leiebiler i Auckland Lufthavn (AKL), New Zealand. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

ALAMO Auckland Lufthavn

ALAMO leiebil i Auckland Lufthavn

Leiebiltips til Auckland Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Alamo i Auckland Lufthavn ble anmeldt av + kunder med en vurdering på 0/10. Den billigeste bilen fra Alamo i Auckland Lufthavn er Kia Cerato i leiebilklassen Standard. Prisen er kun € 79,86 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen SUV i New Zealand. Den billigste bilen i SUV fra Alamo i Auckland Lufthavn er presentert av Mitsubishi Outlander for € 103,76 per dag.

  Abell Rentals er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Auckland Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 9.4/10, basert på 100+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Abell Rentals er Toyota Echo i leiebilklassen Mini for € 15,51 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i New Zealand, hvilket er SUV, er den billigste bilen fra Abell Rentals i Auckland Lufthavn Hyundai Tucson, med en pris på € 49,91 per dag.

  Blant SUV er den mest populære modellen Mahindra XUV 500. Prisen starter fra € 34,81 per dag fra Hitch-Car-Rentals, hvilken gjennomsnittlig score er 7.4/10, basert på 100+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Auckland Lufthavn er Hyundai Getz fra Letz-Rent-A-Car. Prisen er kun € 10,78 per dag. Letz-Rent-A-Car ble anmeldt av 10+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 9.2/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om ALAMO i Auckland Lufthavn

ALAMO
Info & Kontakter
Firmanavn: Alamo
Adresse: SERVICED BY ENTERPRISE, 42 VERISSIMO DRIVE MANGERE, AUCKLAND, 2022
Telefon: 0064092560849
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Gratis skyttelbuss — Bilutleieselskapet tilbyr gratis skyttelbuss til hentestedet for bilen nær hovedterminalen.

ALAMO leiebilpriser i Auckland Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
Alamo
Alamo
fra € 91 fra € 121 fra € 104
Abell Rentals
Abell Rentals
fra € 16 fra € 40 fra € 31 fra € 106 fra € 41 fra € 50
Letz-Rent-A-Car
Letz-Rent-A-Car
fra € 16 fra € 11 fra € 30 fra € 62 fra € 21 fra € 20
Mode-Rentals
Mode-Rentals
fra € 17 fra € 23 fra € 26 fra € 95
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra € 33 fra € 37 fra € 56 fra € 36
Hitch-Car-Rentals
Hitch-Car-Rentals
fra € 18 fra € 27 fra € 82 fra € 35
National
National
fra € 92 fra € 123 fra € 114
Sixt
Sixt
fra € 42 fra € 57 fra € 47
Aerodrive
Aerodrive
fra € 29 fra € 44 fra € 48 fra € 41
Interrent
Interrent
fra € 26
Snap-Rentals
Snap-Rentals
fra € 33 fra € 107 fra € 47
Enterprise
Enterprise
fra € 45 fra € 134 fra € 33
Scotties Car Rentals
Scotties Car Rentals
fra € 20 fra € 66 fra € 26 fra € 30
Drive-Nz
Drive-Nz
fra € 49 fra € 29 fra € 77 fra € 24
Firefly Car Rental
Firefly Car Rental
fra € 156 fra € 272 fra € 123
East-Coast
East-Coast
fra € 20 fra € 36 fra € 56 fra € 26
Europcar
Europcar
fra € 78 fra € 84 fra € 161 fra € 83
Keddy-By-Europcar
Keddy-By-Europcar
fra € 37 fra € 48 fra € 46
Lucky Rentals
Lucky Rentals
fra € 16 fra € 30
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra € 32 fra € 35 fra € 150 fra € 39
SNAP Rentals
SNAP Rentals
fra € 22 fra € 37 fra € 37
Ezi Car Rental
Ezi Car Rental
fra € 21 fra € 131 fra € 52
Go-Rentals
Go-Rentals
fra € 30 fra € 81 fra € 43
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra € 93 fra € 46 fra € 83 fra € 67
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra € 37 fra € 97 fra € 36 fra € 99 fra € 94
ACE Rental Cars
ACE Rental Cars
fra € 26 fra € 36 fra € 64 fra € 57
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra € 54 fra € 85 fra € 56
Dollar
Dollar
fra € 32 fra € 22

ALAMO leiebilsted nære Auckland Lufthavn

ALAMO leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Auckland Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Auckland Lufthavn Få billige priser for ALAMO bilutleie