Van Uthyrning Richard Bay Flygplats
10
00
10
00
Van Uthyrning Richard Bay Flygplats

Van Uthyrning Richard Bay Flygplats

Bästa hyrbil på Richard Bay Flygplats (RCB), Sydafrika. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Van hyrbil i Richard Bay Flygplats

BUDGET i Richard Bay Flygplats
BUDGET
BUDGET
7.9
/10
Mycket bra
7.7
/10
Totalt värde för pengarna
8.1
/10
Renlighet
7.8
/10
Service vid hyrbilsdisken
7.5
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.3
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 2000+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Richard Bay Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Van bokas ofta av våra kunder i Richard Bay Flygplats. Den billigaste Van representeras av Nissan Double Cab från Thrifty Car Rental i Richard Bay Flygplats. Dess pris börjar från 23,28 € per dag.

  Om du vill hyra en Van från den högst rankade uthyraren i Richard Bay Flygplats, ska du hålla ögonen på Budget Car Rental. Denna biluthyrare har recenserats av 2000+ kunder med en medleranking på 7.9/10. Van från Budget Car Rental i Richard Bay Flygplats med lägsta möjliga pris är Toyota Avanza. Den kommer att kosta dig ungefär 25,49 € per dag.

  Budget Car Rental är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Richard Bay Flygplats med en medelranking på 7.9/10, baserat på recensioner från 2000+ kunder. Det billigaste fordonet från Budget Car Rental är Kia Picanto i uthyrningsklassen Mini för 12,69 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Sydafrika, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Budget Car Rental i Richard Bay Flygplats Volkswagen Polo Vivo, med ett pris på 16,14 € per dag.

  Den billigaste Ekonomi erbjuds av Bidvest Car Rental (rankad 7.9/10 av 1000+ kunder). Bilen är en Ford Fiesta, vars pris är 20,49 € per dag.

  Den billigaste hyrbilen i Richard Bay Flygplats är Datsun Go från Thrifty Car Rental. Dess pris är bara 11,75 € per dag. Thrifty Car Rental var recenserad av 500+ kunder med en medelranking på 7.2/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Van hyrbilsspriser i Richard Bay Flygplats

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Exotisk
Exotisk
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 12 € från 14 € från 34 € från 71 € från 23 € från 27 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 13 € från 16 € från 42 € från 42 € från 25 € från 35 €
Europcar
Europcar
från 16 € från 19 € från 26 € från 35 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 17 € från 20 € från 52 € från 56 € från 32 € från 41 €
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
från 19 € från 20 € från 75 € från 34 € från 48 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 13 € från 17 € från 54 € från 54 € från 38 € från 45 €
First Car Rental
First Car Rental
från 15 € från 20 € från 47 € från 72 € från 39 € från 50 € från 183 €
Firefly
Firefly
från 19 € från 20 € från 65 €
Hertz
Hertz
från 20 € från 21 € från 46 € från 49 € från 67 € från 40 €

Van Hyrbil nära Richard Bay Flygplats

Van hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Richard Bay Flygplats

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Van hyrbilar