inchirieri auto Van în Richard Bay Aeroport
10
00
10
00
inchirieri auto Van în Richard Bay Aeroport

inchirieri auto Van în Richard Bay Aeroport

Best rental cars in Richard Bay Aeroport (RCB), Africa de Sud. No hidden charges. Free cancellation

Închirieri Van în Richard Bay Aeroport

BUDGET în Richard Bay Aeroport
BUDGET
BUDGET
7.9
/10
Foarte bun
7.7
/10
Valoarea pentru bani
8.1
/10
Curățenie
7.8
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.5
/10
Procesul de ridicare a mașinii
8.3
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 2000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Richard Bay Aeroport

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Mașinile Van sunt des închiriate în Richard Bay Aeroport. Cel mai ieftin Van este oferit de Thrifty Car Rental, Nissan Double Cab. Prețul începe de la 23,06 EUR per zi.

  Dacă vrei să închiriezi un Van de la cel mai bun furnizor din Richard Bay Aeroport, recomandăm Budget Car Rental. Acest furnizor a fost testat de peste 2000+ de clienți și are un scor mediu de 7.9/10. Masina Van de la Budget Car Rental din Richard Bay Aeroport cu cel mai mic pret posibil este Toyota Avanza. Va costa aproximativ 25,25 EUR per zi.

  Budget Car Rental este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Richard Bay Aeroport potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 7.9/10, în urma a peste 2000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Budget Car Rental este Kia Picanto din clasa Mini pentru 12,56 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Africa de Sud, Budget Car Rental, oferă în Richard Bay Aeroport închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Volkswagen Polo Vivo la doar 15,98 EUR per zi.

  Cea mai ieftină mașină Economy car este prezentată de Bidvest Car Rental (7.9/10, 1000+ de clienți). Mașina este o Ford Fiesta, la 20,29 EUR per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Richard Bay Aeroport este Datsun Go oferită de Thrifty Car Rental. Prețul acesteia este de doar 11,64 EUR pe zi. Thrifty Car Rental are peste 500+ de recenzii cu un rating de 7.2/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Prețuri pentru închirieri Van în Richard Bay Aeroport

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Van
Van
SUV
SUV
Exotic
Exotic
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 12 EUR de la 13 EUR de la 34 EUR de la 70 EUR de la 23 EUR de la 26 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 13 EUR de la 16 EUR de la 41 EUR de la 41 EUR de la 25 EUR de la 35 EUR
Europcar
Europcar
de la 16 EUR de la 19 EUR de la 26 EUR de la 35 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 17 EUR de la 19 EUR de la 51 EUR de la 55 EUR de la 31 EUR de la 41 EUR
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
de la 19 EUR de la 20 EUR de la 74 EUR de la 34 EUR de la 48 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 13 EUR de la 17 EUR de la 54 EUR de la 54 EUR de la 37 EUR de la 45 EUR
First Car Rental
First Car Rental
de la 15 EUR de la 20 EUR de la 46 EUR de la 71 EUR de la 39 EUR de la 50 EUR de la 181 EUR
Firefly
Firefly
de la 19 EUR de la 20 EUR de la 64 EUR
Hertz
Hertz
de la 19 EUR de la 21 EUR de la 45 EUR de la 49 EUR de la 66 EUR de la 39 EUR

Locații închirieri Van lângă Richard Bay Aeroport

Inchirieri auto Van în orașe apropiate

Închirieri lângă Richard Bay Aeroport

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Richard Bay Aeroport Prețuri ieftine de închiriat de la Van