TURIBO Istanbul Ataturk Flygplats

10
00
10
00
 Hyrbilar

TURIBO Istanbul Ataturk Flygplats

Bästa hyrbil på Istanbul Ataturk Flygplats (IST), Turkiet. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

TURIBO Istanbul Ataturk Flygplats

Hyra TURIBO Istanbul Ataturk Flygplats

Hyrbilstips från Istanbul Ataturk Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Hyrbil från Turibo i Istanbul Ataturk Flygplats recenserades av + kunder med en ranking på 0/10. Den billigaste bilen från Turibo i Istanbul Ataturk Flygplats är Renault Clio i uthyrningsklassen Ekonomi. Dess pris är bara 33,09 US$ per dag.

  i uthyrningsklassen Ekonomi i Turkiet. Den billigaste bilen i Ekonomi från Turibo i in Istanbul Ataturk Flygplats är presenterad av Renault Clio för 33,09 US$ per dag.

  Avec-Car-Rentals är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Istanbul Ataturk Flygplats med en medelranking på 8.4/10, baserat på recensioner från 50+ kunder. Det billigaste fordonet från Avec-Car-Rentals är Volkswagen Golf i uthyrningsklassen Kompakt för 28,31 US$ per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Turkiet, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Avec-Car-Rentals i Istanbul Ataturk Flygplats Hyundai i20, med ett pris på 30,63 US$ per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Citroen C3. Dess pris startar från 22,77 US$ per dag från Circular Car Hire, vars medelrankingvärde är 4/10, baserat på recensioner från 1000+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Istanbul Ataturk Flygplats är Fiat Panda från Goldcar. Dess pris är bara 17,59 US$ per dag. Goldcar var recenserad av 500+ kunder med en medelranking på 5.7/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Information avseende TURIBO i Istanbul Ataturk Flygplats

TURIBO
Info & Kontakter
Företagsnamn: Turibo
Adress: Meet and Greet Service, Ataturk Airport, Istanbul
Telefon: +90 216 541 97 77, emergency no +90 532 408 61 91
Se på karta: Google Maps
Funktioner
Upphämtningstyp: Mottagande — En representant från biluthyrningsfirman möter dig på flygplatsen och tar med dig till hämtningsplatsen.

TURIBO Hyrbil nära Istanbul Ataturk Flygplats

TURIBO uthyrning vid flygplatser runt

TURIBO hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Istanbul Ataturk Flygplats

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för TURIBO hyrbilar