FLIZZR Aeroportul Pointe A Pitre

10
00
10
00
 închirieri de mașini

FLIZZR Aeroportul Pointe A Pitre

Best rental cars in Aeroportul Pointe A Pitre (PTP), Guadelupa. No hidden charges. Free cancellation

FLIZZR Aeroportul Pointe A Pitre

Închiriere FLIZZR Aeroportul Pointe A Pitre

FLIZZR în Aeroportul Pointe A Pitre
FLIZZR
FLIZZR
7.5
/10
Foarte bun
7.3
/10
Valoarea pentru bani
7.8
/10
Curățenie
7.4
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.4
/10
Procesul de ridicare a mașinii
7.8
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 50+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Aeroportul Pointe A Pitre

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Flizzr în Aeroportul Pointe A Pitre au recenzii de la peste 50+ de clienți cu un rating de 7.5/10. Cea mai ieftină mașină de la Flizzr în Aeroportul Pointe A Pitre este Skoda Citigo din categoria Mini. Prețul este de doar 12,71 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Economy în Guadelupa. Cea mai ieftină mașină Economy de la Flizzr în Aeroportul Pointe A Pitre este reprezentată de Seat Ibiza pentru 13,28 USD per zi.

  AVIS Car Rental este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Aeroportul Pointe A Pitre potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 7.9/10, în urma a peste 100+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la AVIS Car Rental este Suzuki Swift din clasa Economy pentru 21,52 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Guadelupa, AVIS Car Rental, oferă în Aeroportul Pointe A Pitre închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Suzuki Swift la doar 21,52 USD per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Peugeot 208. Prețul începe de la 14,36 USD per zi la Thrifty Car Rental, al cărei rating este de 7.5/10, bazat pe peste 50+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Aeroportul Pointe A Pitre este Renault Clio oferită de Europcar. Prețul acesteia este de doar 11,92 USD pe zi. Europcar are peste 50+ de recenzii cu un rating de 6.2/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre FLIZZR în Aeroportul Pointe A Pitre

FLIZZR
Info & Contacte
Numele companiei: Flizzr
Adresa: Morne Mamiel, Les Abymes, Les Abymes, 97139
Numărul de telefon: +590-590213557
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.
Rating: 7.5/10, care este Foarte bun

Locații închirieri FLIZZR lângă Aeroportul Pointe A Pitre

Inchirieri auto FLIZZR în orașe apropiate

Închirieri lângă Aeroportul Pointe A Pitre

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Aeroportul Pointe A Pitre Prețuri ieftine de închiriat de la FLIZZR