FLIZZR Zračna Luka Pointe A Pitre

10
00
10
00
 Najam automobila

FLIZZR Zračna Luka Pointe A Pitre

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Pointe A Pitre (PTP), Guadalupe. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

FLIZZR Zračna Luka Pointe A Pitre

Najam FLIZZR Zračna Luka Pointe A Pitre

FLIZZR u Zračna Luka Pointe A Pitre
FLIZZR
FLIZZR
7.5
/10
Vrlo dobro
7.3
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
7.8
/10
Čistoća
7.4
/10
Usluge unajmitelja
7.4
/10
Proces preuzimanja automobila
7.8
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 50 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Pointe A Pitre

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Flizzr u Zračna Luka Pointe A Pitre pregledalo je 50+ kupacai ocijenilo 7.5/10. Najjeftiniji automobil od Flizzr u Zračna Luka Pointe A Pitre je Skoda Citigo iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 12,71 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Guadalupe. Najjeftini Ekonomski automobil od Flizzr u Zračna Luka Pointe A Pitre predstavlja Seat Ibiza za 13,28 USD po danu.

  AVIS Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Pointe A Pitre s prosječnom osjenom od 7.9/10, na temelju 100+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od AVIS Car Rental je Suzuki Swift iz Ekonomski klase za 21,52 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Guadalupe, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža AVIS Car Rental u Zračna Luka Pointe A Pitre za Suzuki Swift, po cijeni od 21,52 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Peugeot 208. Njena cijena počinje već od 14,36 USD po danu od Thrifty Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 7.5/10 na temelju 50+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Pointe A Pitre je za Renault Clio koju pruža Europcar. Cijena je samo 11,92 USD po danu. Europcar je ocijenilo 50+ kupaca s prosječnom ocjenom od 6.2/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o FLIZZR na Zračna Luka Pointe A Pitre

FLIZZR
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Flizzr
Adresa: Morne Mamiel, Les Abymes, Les Abymes, 97139
Telefon: +590-590213557
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Preuzimanje u zračnoj luci — Agencija za iznajmljivanje vozila ima šalter na terminalu u zračnoj luci.
Ocjena: 7.5/10, nalazi se na Vrlo dobro

FLIZZR lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Pointe A Pitre

FLIZZR najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Pointe A Pitre

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Pointe A Pitre Ostvarite povoljne cijene kod FLIZZR iznajmljivača automobila