BUDGET Oujda-angads Aeroport
10
00
10
00
 închirieri de mașini

BUDGET Oujda-angads Aeroport

Best rental cars in Oujda-angads Aeroport (OUD), Maroc. No hidden charges. Free cancellation

BUDGET Oujda-angads Aeroport

Închirieri BUDGET în Oujda-angads Aeroport

BUDGET în Oujda-angads Aeroport
BUDGET
BUDGET
7.3
/10
Foarte bun
7.1
/10
Valoarea pentru bani
7.4
/10
Curățenie
7.5
/10
Servicii la biroul de închirieri
7.4
/10
Procesul de ridicare a mașinii
7.3
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 50+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Oujda-angads Aeroport

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Budget Car Rental în Oujda-angads Aeroport au recenzii de la peste 500+ de clienți cu un rating de 6.1/10. Cea mai ieftină mașină de la Budget Car Rental în Oujda-angads Aeroport este Hyundai i10 din categoria Mini. Prețul este de doar 34,06 EUR per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Mini în Oujda-angads Aeroport și Economy în Maroc. Cea mai ieftină mașină Mini de la Budget Car Rental în Oujda-angads Aeroport este Hyundai i10 pentru 34,06 EUR per zi. Cea mai ieftină mașină Economy de la Budget Car Rental în Oujda-angads Aeroport este reprezentată de Dacia Sandero pentru 40,87 EUR per zi.

  Thrifty Car Rental este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Oujda-angads Aeroport potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 7.8/10, în urma a peste 1000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Thrifty Car Rental este Renault Clio din clasa Economy pentru 17,45 EUR per zi.

  Cea mai populară clasă închiriată în Oujda-angads Aeroport prin Thrifty Car Rental este Mini, pornind de la 39,58 EUR per zi pentru Fiat Panda.

  Compania de închirieri din SUA Maroc, Thrifty Car Rental, oferă în Oujda-angads Aeroport închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Renault Clio la doar 17,45 EUR per zi.

  Cel mai ieftin Mini în Oujda-angads Aeroport oferit de AirCar Car Rental (cu scorul de 7.3/10 din 2000+ de păreri), și cea mai accesibilă din clasa sa este Hyundai i10, la 29,75 EUR per zi.

  Cea mai ieftină mașină Economy car este prezentată de același furnizor, AirCar Car Rental. Mașina este o Toyota Yaris, la 33,68 EUR per zi.

  Cel mai popular furnizor din Maroc este Alamo Dollar Car Rental (scor mediu de 7.5/10 din 1000+ de recenzii). Cea mai ieftină mașină Mini în Oujda-angads Aeroport este Fiat Panda, cu prețuri începând de la 43,74 EUR pe zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Suzuki Swift. Prețul începe de la 17,82 EUR per zi la Dollar Car Rental, al cărei rating este de 7.5/10, bazat pe peste 1000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Oujda-angads Aeroport este Renault Clio oferită de Thrifty Car Rental. Prețul acesteia este de doar 17,45 EUR pe zi. Thrifty Car Rental are peste 1000+ de recenzii cu un rating de 7.8/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre BUDGET în Oujda-angads Aeroport

BUDGET
Info & Contacte
Numele companiei: Budget
Adresa: Oujda Airport Terminal Building, Oujda
Numărul de telefon: +212 6 60 17 41 10
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: „Meet and greet” (Întâlnire şi salut) — Un reprezentant al firmei de închirieri de maşini vă va întâmpina la aeroport şi vă va conduce la locaţia de preluare a maşinii.
Rating: 7.3/10, care este Foarte bun

Prețuri pentru închirieri BUDGET în Oujda-angads Aeroport

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Van
Van
SUV
SUV
Exotic
Exotic
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 34 EUR de la 41 EUR de la 58 EUR de la 69 EUR
Europcar
Europcar
de la 29 EUR de la 42 EUR de la 103 EUR de la 55 EUR de la 73 EUR
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 40 EUR de la 17 EUR de la 71 EUR de la 47 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 48 EUR de la 26 EUR de la 258 EUR de la 200 EUR de la 70 EUR de la 88 EUR
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
de la 30 EUR de la 34 EUR de la 141 EUR de la 44 EUR de la 62 EUR de la 243 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 34 EUR de la 28 EUR de la 56 EUR de la 74 EUR
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
de la 44 EUR de la 18 EUR de la 78 EUR de la 47 EUR
Wanalou
Wanalou
de la 45 EUR de la 22 EUR de la 63 EUR
Budget
Budget
de la 42 EUR de la 44 EUR de la 151 EUR de la 52 EUR de la 87 EUR
Firefly
Firefly
de la 39 EUR de la 44 EUR de la 116 EUR de la 93 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 38 EUR de la 50 EUR de la 71 EUR

Locații închirieri BUDGET lângă Oujda-angads Aeroport

Inchirieri auto BUDGET în orașe apropiate

Închirieri lângă Oujda-angads Aeroport

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

 • Oujda 12.21 km / 7.59 mi

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Oujda-angads Aeroport Prețuri ieftine de închiriat de la BUDGET