HERTZ Tauranga Aeroport
10
00
10
00
 închirieri de mașini

HERTZ Tauranga Aeroport

Best rental cars in Tauranga Aeroport (TRG), Noua Zeelandă. No hidden charges. Free cancellation

HERTZ Tauranga Aeroport

Închirieri HERTZ în Tauranga Aeroport

Sfaturi pentru închirieri în Tauranga Aeroport

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Hertz Car Hire în Tauranga Aeroport au recenzii de la peste + de clienți cu un rating de 0/10. Cea mai ieftină mașină de la Hertz Car Hire în Tauranga Aeroport este Holden Barina din categoria Economy. Prețul este de doar 38,98 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Compact în Tauranga Aeroport și SUV în Noua Zeelandă. Cea mai ieftină mașină Compact de la Hertz Car Hire în Tauranga Aeroport este Toyota Corolla pentru 46,93 USD per zi. Cea mai ieftină mașină SUV de la Hertz Car Hire în Tauranga Aeroport este reprezentată de Toyota Rav4 pentru 54,89 USD per zi.

  Thrifty Car Rental este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Tauranga Aeroport potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.2/10, în urma a peste 500+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Thrifty Car Rental este Toyota Camry din clasa Standard pentru 49,29 USD per zi.

  Compania de închirieri din SUA Noua Zeelandă, Thrifty Car Rental, oferă în Tauranga Aeroport închirieri pe cea mai populară clasă, SUV, cu Toyota Rav4 la doar 210,01 USD per zi.

  Cel mai ieftin Compact în Tauranga Aeroport oferit de Hertz Car Hire (cu scorul de 0/10 din + de păreri), și cea mai accesibilă din clasa sa este Toyota Corolla, la 46,93 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină SUV car este prezentată de același furnizor, Hertz Car Hire. Mașina este o Toyota Rav4, la 54,89 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină din Tauranga Aeroport este Holden Barina oferită de Hertz Car Hire. Prețul acesteia este de doar 38,98 USD pe zi. Hertz Car Hire nu a fost verificat de clienții noștri încă, fii primul care o face!

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre HERTZ în Tauranga Aeroport

HERTZ
Info & Contacte
Numele companiei: Hertz Car Hire
Adresa: Tauranga Airport, Tauranga, 3116
Numărul de telefon: 07 5789143
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.

Prețuri pentru închirieri HERTZ în Tauranga Aeroport

Economy
Economy
Full Size
Full Size
Van
Van
SUV
SUV
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 39 USD de la 55 USD de la 91 USD de la 55 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 43 USD de la 57 USD de la 88 USD de la 49 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 165 USD de la 57 USD de la 245 USD de la 210 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 69 USD de la 90 USD de la 127 USD de la 81 USD
Europcar
Europcar
de la 68 USD de la 202 USD de la 120 USD de la 85 USD

Locații închirieri HERTZ lângă Tauranga Aeroport

Inchirieri auto HERTZ în orașe apropiate

Închirieri lângă Tauranga Aeroport

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Tauranga Aeroport Prețuri ieftine de închiriat de la HERTZ