DOLLAR Sharjah Aeroportul Internaţional
10
00
10
00
 închirieri de mașini

DOLLAR Sharjah Aeroportul Internaţional

Best rental cars in Sharjah Aeroportul Internaţional (SHJ), Emiratele Arabe Unite. No hidden charges. Free cancellation

DOLLAR Sharjah Aeroportul Internaţional

Închirieri DOLLAR în Sharjah Aeroportul Internaţional

DOLLAR în Sharjah Aeroportul Internaţional
DOLLAR
DOLLAR
7.2
/10
Foarte bun
7.1
/10
Valoarea pentru bani
7.7
/10
Curățenie
6.8
/10
Servicii la biroul de închirieri
6.8
/10
Procesul de ridicare a mașinii
7.4
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 1000+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Sharjah Aeroportul Internaţional

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Dollar Car Rental în Sharjah Aeroportul Internaţional au recenzii de la peste 1000+ de clienți cu un rating de 7.2/10. Cea mai ieftină mașină de la Dollar Car Rental în Sharjah Aeroportul Internaţional este Ford Figo din categoria Mini. Prețul este de doar 25,11 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Compact în Sharjah Aeroportul Internaţional și Economy în Emiratele Arabe Unite. Cea mai ieftină mașină Compact de la Dollar Car Rental în Sharjah Aeroportul Internaţional este Mazda 3 pentru 32,61 USD per zi. Cea mai ieftină mașină Economy de la Dollar Car Rental în Sharjah Aeroportul Internaţional este reprezentată de Toyota Yaris pentru 25,89 USD per zi.

  Hertz Car Hire este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Sharjah Aeroportul Internaţional potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 8.4/10, în urma a peste 100+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Hertz Car Hire este Hyundai i10 din clasa Mini pentru 18,46 USD per zi.

  Cea mai populară clasă închiriată în Sharjah Aeroportul Internaţional prin Hertz Car Hire este Compact, pornind de la 96,85 USD per zi pentru Toyota Corolla.

  Compania de închirieri din SUA Emiratele Arabe Unite, Hertz Car Hire, oferă în Sharjah Aeroportul Internaţional închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Kia Picanto la doar 88,56 USD per zi.

  Cel mai popular furnizor din Emiratele Arabe Unite este Alamo Europcar (scor mediu de 6/10 din 250+ de recenzii). Cea mai ieftină mașină Compact în Sharjah Aeroportul Internaţional este Proton Wira, cu prețuri începând de la 22,44 USD pe zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Chevrolet Aveo. Prețul începe de la 26,67 USD per zi la Europcar, al cărei rating este de 6/10, bazat pe peste 250+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Sharjah Aeroportul Internaţional este Chevrolet Spark oferită de Budget Car Rental. Prețul acesteia este de doar 15,78 USD pe zi. Budget Car Rental nu a fost verificat de clienții noștri încă, fii primul care o face!

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Informații despre DOLLAR în Sharjah Aeroportul Internaţional

DOLLAR
Info & Contacte
Numele companiei: Dollar Car Rental
Adresa: Arrival Building, Sharjah International Airport, Sharjah
Numărul de telefon: 00971 06 5580260
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.
Rating: 7.2/10, care este Foarte bun

Prețuri pentru închirieri DOLLAR în Sharjah Aeroportul Internaţional

Mini
Mini
Economy
Economy
Full Size
Full Size
Lux
Lux
Convertibilă
Convertibilă
Van
Van
SUV
SUV
Exotic
Exotic
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
de la 25 USD de la 26 USD de la 303 USD de la 90 USD de la 97 USD de la 43 USD de la 57 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 16 USD de la 46 USD de la 59 USD de la 97 USD de la 55 USD de la 46 USD de la 99 USD
Go
Go
de la 19 USD de la 95 USD de la 60 USD de la 48 USD
Europcar
Europcar
de la 25 USD de la 27 USD de la 40 USD de la 76 USD de la 60 USD de la 36 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 33 USD de la 66 USD de la 68 USD de la 140 USD de la 40 USD de la 151 USD
CarGets Rent A Car
CarGets Rent A Car
de la 411 USD de la 240 USD de la 171 USD de la 258 USD de la 240 USD de la 258 USD
Interrent
Interrent
de la 23 USD de la 20 USD de la 34 USD
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 76 USD de la 26 USD de la 335 USD de la 75 USD de la 115 USD de la 52 USD de la 69 USD
White-And-Black
White-And-Black
de la 79 USD de la 172 USD de la 38 USD
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
de la 18 USD de la 89 USD de la 300 USD de la 189 USD de la 188 USD de la 63 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 26 USD de la 105 USD de la 97 USD
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 29 USD de la 31 USD de la 93 USD de la 68 USD de la 37 USD

Locații închirieri DOLLAR lângă Sharjah Aeroportul Internaţional

Inchirieri auto DOLLAR în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto DOLLAR în orașe apropiate

Închirieri lângă Sharjah Aeroportul Internaţional

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

 • Dubai 22.57 km / 14.02 mi

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Sharjah Aeroportul Internaţional Prețuri ieftine de închiriat de la DOLLAR