Kereta Sewa Bourges Train Station

10
00
10
00
Kereta Sewa

Kereta Sewa Bourges Train Station

Kereta sewa terbaik di Bourges Train Station, Perancis. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

Kereta sewa di Bourges Train Station, Perancis

Pembekal nilaian teratas dalam Bourges Train Station
EUROPCAR
EUROPCAR
7.5
/10
Sangat Baik
7.1
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
8.1
/10
Kebersihan
7.5
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
7.1
/10
Proses pengambilan kereta sewa
7.8
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 10000+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Bourges Train Station

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Europcar adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Bourges Train Station dengan purata skor rating adalah 7.5/10, berdasarkan pada 10000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Europcar ialah Renault Twingo, kereta sewa kelas Mini untuk USD 27.82 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Bourges Train Station ialah Kenderaan penumpang 9 tempat duduk dengan harga dari Europcar bermula dari USD 162.59 sehari untuk Mercedes Vito.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Perancis, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari Europcar di Bourges Train Station ialah Peugeot 208, diletakkan harga pada USD 29.30 sehari.

  Kereta Kenderaan penumpang 9 tempat duduk termurah di Bourges Train Station disediakan oleh AVIS Car Rental (dinilai 7.4/10 oleh 5000+ pelanggan), dan kereta paling mampu milik dalam kumpulan itu dari vendor tersebut iala Renault Trafic, diletakkan harga pada USD 64.62 sehari.

  Kereta Ekonomi termurah diberikan oleh vendor yang sama: AVIS Car Rental. Kereta itu ialah Volkswagen Polo, diletakkan harga pada USD 31.39 sehari.

  Kereta sewa termurah di Bourges Train Station adalah Renault Twingo dari Europcar. Harganya cuma USD 27.82 sehari. Europcar dinilai oleh 10000+ pelanggan dengan purata skor rating 7.5/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Lokasi kereta sewa terbaik berhampiran Bourges Train Station

Kereta sewa di stesen kereta api

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Penyedia Kereta Sewa Bourges Train Station

Europcar
7.5
/10
Sangat Baik
Europcar
Kereta sewa berhampiran Bourges Train Station
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Europcar berhampiran Bourges Train Station
EUROPCAR Bourges Train Station
Hubungi:
27 AVENUE DES PRES LE ROI, BOURGES, 18000
33 0 248249303
AVIS Car Rental
7.4
/10
Sangat Baik
AVIS Car Rental
Kereta sewa berhampiran Bourges Train Station
2 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa AVIS Car Rental berhampiran Bourges Train Station
AVIS Bourges Train Station
Hubungi:
11 Chemin De La Prairie, Bourges, 18000
(33) 2 48 24 38 84
AVIS Vierzon Train Station 29.27 km / 18.19 batu
Hubungi:
Gare SNCF, Vierzon, 18100
(33) 2 48 71 56 68

Carian popular lain di Bourges Train Station

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Bourges Train Station Dapatkan harga murah untuk kereta sewa EUROPCAR & AVIS