Kereta Sewa Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju

10
00
10
00
Kereta Sewa

Kereta Sewa Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju

Kereta sewa terbaik di Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju (CJU), Korea (Selatan). Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

Kereta sewa di Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju (CJU), Korea (Selatan)

Pembekal nilaian teratas dalam Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju
HERTZ
HERTZ
7.7
/10
Sangat Baik
7.6
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
7.3
/10
Kebersihan
8.3
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
7.8
/10
Proses pengambilan kereta sewa
7.5
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 50+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Hertz Car Hire adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju dengan purata skor rating adalah 7.7/10, berdasarkan pada 50+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Hertz Car Hire ialah Kia Morning, kereta sewa kelas Ekonomi untuk USD 30.81 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju ialah Ekonomi dengan harga dari Hertz Car Hire bermula dari USD 30.81 sehari untuk Kia Morning.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Korea (Selatan), adalah Kompak, kereta paling murah dari Hertz Car Hire di Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju ialah Hyundai Elantra, diletakkan harga pada USD 40.28 sehari.

  Antara Kompak, model paling popular ialah Hyundai Elantra. Harganya bermula dari USD 65.34 sehari dari AVIS Car Rental, dengan skor rating purata ialah 4.9/10, berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju adalah Kia Morning dari Hertz Car Hire. Harganya cuma USD 30.81 sehari. Hertz Car Hire dinilai oleh 50+ pelanggan dengan purata skor rating 7.7/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Lokasi kereta sewa terbaik berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju (CJU)

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Penyedia Kereta Sewa Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju

Hertz Car Hire
7.7
/10
Sangat Baik
Hertz Car Hire
Kereta sewa berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Hertz Car Hire berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju
HERTZ Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju (CJU)
Hubungi:
855 Yongdam 2 Dong, JEJU-DO, Jeju Island, 63115
0647518000
Lotte-Rent-A-Car
7.5
/10
Sangat Baik
Lotte-Rent-A-Car
Kereta sewa berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Lotte-Rent-A-Car berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju
LOTTE RENT A CAR Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju (CJU)
Hubungi:
Yongdami-dong 870-4 , Jeju
064-751-8000
SIXT Rent A Car
6.1
/10
Baik
SIXT Rent A Car
Kereta sewa berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa SIXT Rent A Car berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju
SIXT Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju (CJU)
Hubungi:
2002 Yongdam 2-dong, Jeju-si, Jeju Island, KOREA
+82-64-8051500
AVIS Car Rental
4.9
/10
Teruk
AVIS Car Rental
Kereta sewa berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa AVIS Car Rental berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju
AVIS Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju (CJU)
Hubungi:
2002 Yongdam2 Dong Jeju, Jeju
(82) 647493773
KT KUMHO
KT KUMHO
Kereta sewa berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa KT KUMHO berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju
KT KUMBO Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju (CJU)
Hubungi:
855 Yongdam 2-dong - Jeju-si, Jeju-si, Jeju
+82 64-751-8000

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Lapangan Terbang Antarabangsa Jeju (CJU) Dapatkan harga murah untuk kereta sewa HERTZ, LOTTE RENT A CAR, SIXT, AVIS & KT KUMBO