Kereta Sewa Lapangan Terbang Kota Bharu

10
00
10
00
Kereta Sewa

Kereta Sewa Lapangan Terbang Kota Bharu

Kereta sewa terbaik di Lapangan Terbang Kota Bharu (KBR), Malaysia. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

Kereta sewa di Lapangan Terbang Kota Bharu (KBR), Malaysia

Petua kereta sewa Lapangan Terbang Kota Bharu

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kelas kereta sewa paling popular di Lapangan Terbang Kota Bharu ialah Mini dengan harga dari HAWK Rent A Car Group bermula dari USD 44.63 sehari untuk Proton Saga.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Malaysia, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari HAWK Rent A Car Group di Lapangan Terbang Kota Bharu ialah Perodua Bezza, diletakkan harga pada USD 38.83 sehari.

  Kereta sewa termurah di Lapangan Terbang Kota Bharu adalah Perodua Bezza dari HAWK Rent A Car Group. Harganya cuma USD 38.83 sehari. HAWK Rent A Car Group tidak dinilai oleh pelanggan kami lagi, jadilah yang pertama menilainya!

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Lokasi kereta sewa terbaik berhampiran Lapangan Terbang Kota Bharu (KBR)

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Penyedia Kereta Sewa Lapangan Terbang Kota Bharu

Green-Matrix
8.1
/10
Cemerlang
Green-Matrix
Kereta sewa berhampiran Lapangan Terbang Kota Bharu
2 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Green-Matrix berhampiran Lapangan Terbang Kota Bharu
GREEN MATRIX Lapangan Terbang Kota Bharu (KBR)
Hubungi:
Lot 487 Kampung tok kaya, Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Kelantan, 16100
+6019-9352079
GREEN MATRIX Pusat Bandar Kota Bharu 6.12 km / 3.8 batu
Hubungi:
PT614, Taman Desa Rahmat,, Jalan Guchil Bayam, , 15200 Kota Bharu,
+60178206004/+60199838583
HAWK Rent A Car Group
HAWK Rent A Car Group
Kereta sewa berhampiran Lapangan Terbang Kota Bharu
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa HAWK Rent A Car Group berhampiran Lapangan Terbang Kota Bharu
HAWK Lapangan Terbang Kota Bharu (KBR)
Hubungi:
Sultan Ismail Petra Airport , Pengkalan Chepa Road, KELANTAN , 16100
+60 9773 3824/ +60 (0)19 9585 234
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
Kereta sewa berhampiran Lapangan Terbang Kota Bharu
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Hertz Car Hire berhampiran Lapangan Terbang Kota Bharu
HERTZ Lapangan Terbang Kota Bharu (KBR)
Hubungi:
Lot L1a32 A Arrival Airside, LOT C106, TERMINAL BLD, Kota Bharu, 16100
6097730639

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Lapangan Terbang Kota Bharu (KBR) Dapatkan harga murah untuk kereta sewa HAWK, GREEN MATRIX & HERTZ