Kereta Sewa Mahe Ephelia Resort

22
Sep
Kha
2023
10
00
29
Sep
Kha
2023
10
00
Kereta Sewa

Kereta Sewa Mahe Ephelia Resort

Kereta sewa terbaik di Mahe Ephelia Resort, Seychelles. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

Kereta sewa di Mahe Ephelia Resort, Seychelles

Petua kereta sewa Mahe Ephelia Resort

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

  • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

    Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

  • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
  • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
  • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
  • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
  • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
  • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
  • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Lokasi kereta sewa terbaik berhampiran Kereta Sewa Mahe Ephelia Resort

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Penyedia Kereta Sewa Mahe Ephelia Resort

International Supplier
7.8
/10
Sangat Baik
International Supplier
Kereta sewa berhampiran Mahe Ephelia Resort
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa International Supplier berhampiran Mahe Ephelia Resort
INTERNATIONAL Kereta Sewa Seychelles Pulau Mahe Lapangan Terbang (SEZ) 11.96 km / 7.43 batu
Hubungi:
International Airport, Mahe, 0000
+248-424-8032
AVIS Car Rental
7.2
/10
Sangat Baik
AVIS Car Rental
Kereta sewa berhampiran Mahe Ephelia Resort
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa AVIS Car Rental berhampiran Mahe Ephelia Resort
AVIS Kereta Sewa Seychelles Pulau Mahe Lapangan Terbang (SEZ) 11.96 km / 7.43 batu
Hubungi:
Anse Des Genets, Seychelles
(248) 530610
Europcar
7.1
/10
Sangat Baik
Europcar
Kereta sewa berhampiran Mahe Ephelia Resort
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Europcar berhampiran Mahe Ephelia Resort
EUROPCAR Kereta Sewa Seychelles Pulau Mahe Lapangan Terbang (SEZ) 11.96 km / 7.43 batu
Hubungi:
POINTE LARUE, MAHE
2482573668
SIXT Rent A Car
6.6
/10
Baik
SIXT Rent A Car
Kereta sewa berhampiran Mahe Ephelia Resort
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa SIXT Rent A Car berhampiran Mahe Ephelia Resort
SIXT Kereta Sewa Seychelles Pulau Mahe Lapangan Terbang (SEZ) 11.96 km / 7.43 batu
Hubungi:
International Airport, Mahe, .
+248-424-8032
Le-Charme-Car-Hire
6.1
/10
Baik
Le-Charme-Car-Hire
Kereta sewa berhampiran Mahe Ephelia Resort
3 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Le-Charme-Car-Hire berhampiran Mahe Ephelia Resort
LE CHARME CAR HIRE Kereta Sewa Seychelles Pulau Mahe Lapangan Terbang (SEZ) 11.96 km / 7.43 batu
Hubungi:
Point Larue, Mahé, Seychelles
+2482573668/+2482525866
LE CHARME CAR HIRE Kereta Sewa Seychelles Pulau Mahe Lapangan Terbang (SEZ) 11.96 km / 7.43 batu
Hubungi:
Point Larue, Mahé, Seychelles
+2482573668/+2482727013
LE CHARME CAR HIRE Kereta Sewa Praslin Island Airport (PRI) 48.82 km / 30.34 batu
Hubungi:
Grand Anse, Seychelles, Praslin
+2482573668/+2482525866

Carian popular lain di Kereta Sewa Mahe Ephelia Resort

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Kereta Sewa Mahe Ephelia Resort Dapatkan harga murah untuk kereta sewa Enterprise, SIXT, AVIS & Europcar