MEGADRIVE Грац, Летище
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

MEGADRIVE Грац, Летище

Най-добрите коли под наем в Грац, Летище (GRZ), Австрия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

MEGADRIVE Грац, Летище

MEGADRIVE за коли под наем в Грац, Летище

MEGADRIVE in Грац, Летище
MEGADRIVE
MEGADRIVE
7.6
/10
Много добре
7.1
/10
Обща стойност за парите
8.3
/10
Чистота
7.6
/10
Обслужване на бюрото за наем
7.2
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
7.6
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 1000 + отзиви на клиенти

Грац, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от MegaDrive в Грац, Летище бяха прегледани от 1000+ клиенти с оценка 7.6/10. Най-евтината кола от MegaDrive в Грац, Летище е автомобилът Suzuki Swift в клас Малък. Цената е само 26,94 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Компактен при наем в Австрия. Най-евтината кола от клас Компактен от MegaDrive в Грац, Летище е предоставена от Ford Focus за 31,46 € на ден.

  SIXT Rent A Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Грац, Летище, с рейтинг средна оценка от 8.4/10, въз основа на 100+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от SIXT Rent A Car е Opel Corsa от клас Икономичен с наем от 31,18 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Австрия, която е Компактен, най-евтината кола от SIXT Rent A Car в Грац, Летище е Opel Astra, на цена от 35,62 € на ден.

  Най-евтиният автомобил Компактен е представен от Hertz Car Hire (оценен на 0/10 от + клиенти). Колата е на Volkswagen Golf, с цена от 51,79 € на ден.

  Сред Компактен, най-популярният модел е Fiat Tipo. Цената му започва от 97,25 € на ден от Europcar, чийто среден рейтинг е 7.9/10, въз основа на 1000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Грац, Летище е Fiat Panda от Interrent. Цената му е само 26,05 € на ден. Interrent е прегледана от 10+ клиенти с средна оценка от 8/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за MEGADRIVE в: Грац, Летище

MEGADRIVE
Информация и Контакти
Име на фирмата: MegaDrive
Адрес: Flughafen Graz Ankunftshalle/Arrival Hall, Graz Feldkrichen, A – 8073
Телефон: 69914101218
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.
Рейтинг: 7.6/10, което е Много добре

MEGADRIVE за коли под наем в Грац, Летище

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Кабриолет
Кабриолет
Ван
Ван
SUV
SUV
MegaDrive
MegaDrive
от 27 € от 27 € от 249 € от 35 €
Interrent
Interrent
от 26 € от 26 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
от 42 € от 31 € от 64 € от 72 € от 37 € от 51 €
Europcar
Europcar
от 45 € от 88 € от 151 € от 53 € от 77 € от 69 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 36 € от 105 € от 116 € от 31 € от 45 €
BuchBinder Rent A Car
BuchBinder Rent A Car
от 30 € от 30 € от 84 € от 57 € от 303 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 39 € от 127 € от 141 € от 90 € от 145 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 93 € от 93 € от 179 € от 263 € от 97 € от 119 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 32 € от 95 € от 74 € от 265 € от 90 € от 61 €
Alamo
Alamo
от 29 € от 31 € от 226 €
Enterprise
Enterprise
от 32 € от 33 €
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
от 26 € от 36 € от 241 € от 34 €

MEGADRIVE за коли под наем отдаване под наем наблизо Грац, Летище

MEGADRIVE коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Грац, Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Грац, Летище. Вземете евтини цени за MEGADRIVE на Коли под наем