MEGADRIVE Graz Lufthavn
10
00
10
00
 Leiebiler

MEGADRIVE Graz Lufthavn

Beste leiebiler i Graz Lufthavn (GRZ), Østerrike. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

MEGADRIVE Graz Lufthavn

MEGADRIVE leiebil i Graz Lufthavn

MEGADRIVE i Graz Lufthavn
MEGADRIVE
MEGADRIVE
7.6
/10
Veldig bra
7.1
/10
Total verdi for pengene
8.3
/10
Renslighet
7.6
/10
Service i skranken
7.2
/10
Hentingsprosess av leiebil
7.6
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 1000 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Graz Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra MegaDrive i Graz Lufthavn ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurdering på 7.6/10. Den billigeste bilen fra MegaDrive i Graz Lufthavn er Suzuki Swift i leiebilklassen Mini. Prisen er kun USD 29,73 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Kompakt i Østerrike. Den billigste bilen i Kompakt fra MegaDrive i Graz Lufthavn er presentert av Ford Focus for USD 34,71 per dag.

  SIXT Rent A Car er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Graz Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 8.4/10, basert på 100+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra SIXT Rent A Car er Opel Corsa i leiebilklassen Økonomi for USD 34,40 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Østerrike, hvilket er Kompakt, er den billigste bilen fra SIXT Rent A Car i Graz Lufthavn Opel Astra, med en pris på USD 39,30 per dag.

  Den billigste Kompakt-bilen er presentert av Hertz Car Hire (vurdert til 0/10 av + kunder). Bilen er Volkswagen Golf, priset til USD 57,15 per dag.

  Blant Kompakt er den mest populære modellen Fiat Tipo. Prisen starter fra USD 107,31 per dag fra Europcar, hvilken gjennomsnittlig score er 7.9/10, basert på 1000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Graz Lufthavn er Fiat Panda fra Interrent. Prisen er kun USD 28,74 per dag. Interrent ble anmeldt av 10+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om MEGADRIVE i Graz Lufthavn

MEGADRIVE
Info & Kontakter
Firmanavn: MegaDrive
Adresse: Flughafen Graz Ankunftshalle/Arrival Hall, Graz Feldkrichen, A – 8073
Telefon: 69914101218
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 7.6/10, som er Veldig bra

MEGADRIVE leiebilpriser i Graz Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
MegaDrive
MegaDrive
fra USD 30 fra USD 30 fra USD 274 fra USD 38
Interrent
Interrent
fra USD 29 fra USD 29
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 46 fra USD 34 fra USD 71 fra USD 80 fra USD 40 fra USD 56
Europcar
Europcar
fra USD 50 fra USD 97 fra USD 167 fra USD 58 fra USD 85 fra USD 76
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 39 fra USD 116 fra USD 128 fra USD 34 fra USD 50
BuchBinder Rent A Car
BuchBinder Rent A Car
fra USD 33 fra USD 33 fra USD 93 fra USD 63 fra USD 334
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 43 fra USD 140 fra USD 155 fra USD 100 fra USD 160
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 103 fra USD 103 fra USD 198 fra USD 290 fra USD 107 fra USD 131
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 36 fra USD 105 fra USD 82 fra USD 292 fra USD 99 fra USD 67
Alamo
Alamo
fra USD 32 fra USD 34 fra USD 250
Enterprise
Enterprise
fra USD 35 fra USD 36
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
fra USD 29 fra USD 40 fra USD 266 fra USD 38

MEGADRIVE leiebilsted nære Graz Lufthavn

MEGADRIVE leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Graz Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

 • Graz 7.87 km / 4.89 mi

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Graz Lufthavn Få billige priser for MEGADRIVE bilutleie